16 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » A fost sau nu a fost demis directorul Spitalului Municipal de Ftiziopneumologie?
A fost sau nu a fost demis directorul Spitalului Municipal de Ftiziopneumologie?

A fost sau nu a fost demis directorul Spitalului Municipal de Ftiziopneumologie?

16 aprilie 2015, 15:48

Declarații contradictorii în cazul Spitalului Municipal de Ftiziopneumologie. Deși anterior directoarea spitalului a declarat pentru MedNews că nu mai este în funcție, șeful Direcției Sănătate din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Mihai Moldovanu, susține că nu a semnat nici un ordin de demisie.

Directorul Spitalului Municipal de Ftiziopneumologie a fost demis

Contactată de MedNews, directoarea Spitalului de Ftiziopneumologie, Maria Cetulean, a declarat că de ieri nu mai este în funcție. „S-a făcut demiterea directorului. De miercuri, eu nu mai sunt director al instituției. În fruntea spitalului va fi numit un conducător nou. Nu știu cine va fi noul director. Mâine o să ni-l prezinte. Cred că inițial va fi numit director interimar, iar mai apoi va fi organizat un concurs pentru această funcție. Știu că mă înregistrați și vă spun ce trebuie”, a declarat Maria Cetulean.

Pe de altă parte, șeful Direcției Sănătate din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Mihai Moldovanu, susține că nu a demis pe nimeni din funcție. „Nu este adevărat. Doamna Cetulean trebuie să vină la mine să discutăm. Nu a fost semnat nici un ordin de demitere! Să-l arate dacă zice că a existat un asemenea document. Este vorba de soarta unui om care a lucrat foarte mulți ani în domeniu. Probabil, este supărată dacă a spus așa. Mâine (vineri, 17 aprilie) o să cunoaștem soarta directorului instituției”, a spus Mihai Moldovanu.

El susține că Maria Cetulean se află legal în funcție de mai bine de 20 de ani.

Reacție incredibilă a șefei spitalului „ocupat” de șobolani: Inițial răutăcioasă, apoi excesiv de cooperantă – ea a întrebat reporterul MedNews ce infecție transmit rozătoarele?

Reamintim că acum câteva zile au apărut în presă imagini cu șobolani care mâncau din farfuriile pacienților de la Spitalul Municipal de Ftiziopneumologie, Secția pentru maturi cu TBC multidrogrezistentă. Cazul a provocat discuții aprinse și mobilizarea autorităților medicale.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
A fost sau nu a fost demis directorul Spitalului Municipal de Ftiziopneumologie? Reviewed by on . Declarații contradictorii în cazul Spitalului Municipal de Ftiziopneumologie. Deși anterior directoarea spitalului a declarat pentru MedNews că nu mai este în f Declarații contradictorii în cazul Spitalului Municipal de Ftiziopneumologie. Deși anterior directoarea spitalului a declarat pentru MedNews că nu mai este în f Rating: 0
scroll to top