17 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Absolvenții Școlii de Management în Sănătatea Publică și-au luat astăzi diplomele de masterat.
Absolvenții Școlii de Management în Sănătatea Publică și-au luat astăzi diplomele de masterat.

Absolvenții Școlii de Management în Sănătatea Publică și-au luat astăzi diplomele de masterat.

26 septembrie 2014, 16:31

Oleg Lozan, directorul Școlii de Management în Sănătatea Publică: „Dintre toate realizările noastre, cele mai importante sunt studiile în masterat. Suntem mândri de rezultatele pe care le-ați obținut și suntem siguri că acestea contează mult pentru sistemul sănătății. Știm că acestea vor fi în folosul societății și sănătății acesteia”.

Mihail Ciocanu, viceministrul sănătății „În sistemul de sănătate din Republica Moldova se resimte un deficit enorm de resurse umane, deși planul de înmatriculare în cadrul Universității de Medicină și Farmaceutică este destul de mare. Însă, mobilitatea cadrelor medicale se face resimțită”.

Mircea Buga, directorul general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină: „Este interesant că sunteți toți diferiți. Sunt absolvenți care sunt la început de cale, pe care îi așteaptă o carieră managerială în sistemul de sănătate, dar sunt și oameni consacrați deja – conducători de instituții medicale, șefi de catedre, lucrători în sistemul public și în alte instituții importante din țară. Toți, până la urmă simt necesitatea de a obține cunoștințe noi”.

Activitatea Şcolii de Management în Sănătate Publică se focalizează pe instruire, cercetare şi servicii de instruire şi consultanţă, fiind o instituţie academică şi ştiinţifică în domeniul sănătăţii publice din  Republicii Moldova. Până în prezent, Școala de Management în Sănătate Publică a instruit 184 de masteranzi.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Absolvenții Școlii de Management în Sănătatea Publică și-au luat astăzi diplomele de masterat. Reviewed by on . Oleg Lozan, directorul Școlii de Management în Sănătatea Publică: „Dintre toate realizările noastre, cele mai importante sunt studiile în masterat. Suntem mândr Oleg Lozan, directorul Școlii de Management în Sănătatea Publică: „Dintre toate realizările noastre, cele mai importante sunt studiile în masterat. Suntem mândr Rating: 0
scroll to top