16 februarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Agenția Teritorială Sud Vest va avea propriul sediu
Agenția Teritorială Sud Vest va avea propriul sediu

Agenția Teritorială Sud Vest va avea propriul sediu

3 decembrie 2014, 13:00

Agenția Teritorială Sud-Vest a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) va avea un sediu nou. Consiliul raional Cahul a transmis un imobil proprietate publică, în gestiunea CNAM, care va servi ca sediu permanent al Agenției Teritoriale Sud-Vest.

Necesitatea unui sediu a apărut în vara acestui an, după ce a expirat contractul de comodat semnat în 2004. Transmiterea imobilului a mai fost motivată prin faptul că sediul de până acum din Cahul se afla la etajul doi al unui imobil și crea dificultăți și incomodități pentru cetățeni – bolnavi, pensionari, persoane cu dizabilități și femei gravide.

Imobilul va fi transmis în conformitate cu Regulamentul cu privire la modul de transmitere a întreprinderilor, organizațiilor, instituțiilor de stat, a subdiviziunilor acestora, clădirilor, edificiilor, mijloacelor fixe și altor active.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Agenția Teritorială Sud Vest va avea propriul sediu Reviewed by on . Agenția Teritorială Sud-Vest a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) va avea un sediu nou. Consiliul raional Cahul a transmis un imobil proprietat Agenția Teritorială Sud-Vest a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) va avea un sediu nou. Consiliul raional Cahul a transmis un imobil proprietat Rating: 0
scroll to top