27 octombrie 2017

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Cel mai mare seminar în implantologe și protetică dentară marca BREDENT este organizat la Chișinău
Cel mai mare seminar în implantologe și protetică dentară marca BREDENT este organizat la Chișinău

Cel mai mare seminar în implantologe și protetică dentară marca BREDENT este organizat la Chișinău

2 octombrie 2015, 18:04

100 de medici stomatologi și tehnicieni dentari pasionați de inovații în materie de terapie implantologică și protetică dentară sunt așteptați mâine, 3 octombrie 2015, la seminarul organizat de reprezentații BREDENT în Republica Moldova. Experți din Germania, România și Moldova vor prezenta tehnici de terapie fotodinamică Helbo, intervenție chirurgicală Fast & Fix și metode de fațetare în sistemul For2press.

Directorul BREDENT Medical Moldova, Vitalie Ciobanu, unul dintre cei doi organizatori ai evenimentului spune că seminarul, cu intrare liberă pentru un număr atât de mare de participanți, este organizat pentru prima dată în Republica Moldova. „Tehnologiile medicale de implantologie și cele de protetică dentară elaborate de compania germană BREDENT, cu o experiență de 40 de ani pe piața stomatologică, sunt în Top 5 la nivel mondial, de aceea stomatologii noștri, care sunt printre cei mai cotați în Europa, trebuie să le cunoască și să le asimileze”, consideră directorul BREDENT medical Moldova, Vitalie Ciobanu.

Tehnologiile inovatoare care vor fi prezentate la seminar aduc noutatea cea bună și pentru confortul tratamentului implantologic al pacienților care suferă de edentație parțială sau totală. „Noile metode de implantare dentară permit realizarea acestei operații doar într-o singură zi. Când creăm la BREDENT tehnologii inovatoare, ne gândim la pacient și medic, a căror satisfacție pentru noi este cea mai importantă motivare de a fi printre primii în lume”, spune Wolfgang Lechner, manager export Bredent Medical din Germania, care a venit cu ocazia organizării seminarului la Chișinău.

Asocierea tehnologiilor medicale cu cele de protetică sunt cel mai puternic argument, pentru chirurgii implantologi din lume, de a lucra cu produsele BREDENT. Acestea permit performanța implantării și încărcării imediate a dinților pentru pacienți. „Dent Revenco Plus lucrează de șase ani cu produsele germane BREDENT. Îmbinarea strânsă a activității medicilor cu cea a tehnicienilor dentari garantează succesul și-i asigură pacientului o proteză de înaltă calitate”, constată directorul Clinicii Dent Revenco Plus, dr. Anatol Revenco.

Cei doi organizatori ai seminarului „Terapia implantologică și protetica inovatoare” promovează activ parteneriatul în implantologie și protetică inovatoare.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Cel mai mare seminar în implantologe și protetică dentară marca BREDENT este organizat la Chișinău Reviewed by on . 100 de medici stomatologi și tehnicieni dentari pasionați de inovații în materie de terapie implantologică și protetică dentară sunt așteptați mâine, 3 octombri 100 de medici stomatologi și tehnicieni dentari pasionați de inovații în materie de terapie implantologică și protetică dentară sunt așteptați mâine, 3 octombri Rating: 0
scroll to top