18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Condoleanțele Ministerului Sănătății pentru victima exploziei din Piața Centrală

Condoleanțele Ministerului Sănătății pentru victima exploziei din Piața Centrală

21 ianuarie 2016, 13:13

Ministerul Sănătății aduce condoleanțe familiei îndurerate a victimei incendiului de la cafeneaua din Piața Centrală care a decedat în seara de miercuri, 20 ianuarie 2016, la Spitalul de Arși din București. „Aducem sincere condoleanțe familiei îndurerate”, se arată într-un comunicat de presă, emis de autoritatea de politici în Sănătate de la Chișinău.

„A decedat aseară, la ora 21:15. Este vorba de pacienta care a fost în stare foarte gravă de la început”, a declarat joi, 21 ianuarie 2016, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Adrian Stănculea. Pacienta care a decedat la Spitalul de Arși din București avea arsuri de 40% din suprafața corpului și arsuri ale căilor respiratorii. La București, pacienta a avut parte de trei intervenții chirurgicale pentru a-i fi salvată viața.

Cu referință la starea de sănătate a celorlalte două paciente internate la Spitalul de Arși din București, purtătorul de cuvânt a mai comunicat: „Una dintre celelalte două paciente este detubată, iar cealaltă este intubată în stare relativ gravă în continuare”.

Tot în comunicatul de presă, emis de ministerul Sănătății al Republicii Moldova, autoritatea a apreciat activitatea medicilor români „care au depus eforturi maxime pentru salvarea vieții ei”.

MedNews Surse: Ministerul Sănătății al Republicii Moldova și Agerpres

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Condoleanțele Ministerului Sănătății pentru victima exploziei din Piața Centrală Reviewed by on . Ministerul Sănătății aduce condoleanțe familiei îndurerate a victimei incendiului de la cafeneaua din Piața Centrală care a decedat în seara de miercuri, 20 ian Ministerul Sănătății aduce condoleanțe familiei îndurerate a victimei incendiului de la cafeneaua din Piața Centrală care a decedat în seara de miercuri, 20 ian Rating: 0
scroll to top