28 februarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Comunicate » Consultații gratuite pentru bolnavii de scolioză la Centrul de Vertebrologie Medpark (P)
Consultații gratuite pentru bolnavii de scolioză la Centrul de Vertebrologie Medpark (P)

Consultații gratuite pentru bolnavii de scolioză la Centrul de Vertebrologie Medpark (P)

16 noiembrie 2015, 10:49

 

Cu ocazia lansării oficiale a Centrului de Vertebrologie, Spitalul Internațional Medpark pune la dispoziție oferta specială pentru persoanele care suferă de scolioză. În perioada 11 noiembrie – 31 ianuarie 2016, beneficiați de o consultație primară gratuită de la specialiștii Centrului de Vertebrologie a Spitalul Internațional Medpark.

Centrul de Vertebrologie Medpark  – soluții integrale pentru durerile de spate și scolioză

Acum cetățenii Republicii Moldova au la dispoziție soluții integrale pentru durerile de spate, diformităţile scoliotice, postura incorectă  a corpului și problemele de mobilitate. Centrul de Vertebrologie Medpark acoperă întreg spectrul de diagnostic și tratament pentru afecțiunile coloanei vertebrale, inclusiv scolioza, cifoza, hernii de disc, traumatismele coloanei vertebrale, spondilolisteza, sacroileita, tumorile vertebrale.

Dotările Centrului de Vertebrologie și respectarea celor mai înalte standarde internaționale creează condiții ideale pentru tratamente sigure:

  • Corecția diformităților scoliotice cu risc minim de complicații este posibilă datorită echipei experimentate de chirurgi și anesteziologi, sălilor de operații ultradotate și utilizării sistemului de autotransfuzie Cell-saver care previne pierderile de sânge;
  • Protezarea discurilor intervertebrale este realizată în premieră în Republica Moldova de către profesorul german Uwe Vieweg, în baza metodei proprii, patentate, care asigură abordarea minim invazive a problemelor diagnosticate, cu perioade scurte de recuperare și rezultate durabile.
  • Infiltrații periradiculare, blocade ale articulațiilor fasetare și sacroiliece, denevrări fasetare sunt efectuate, utilizând echipamente de ultimă generație.

Echipă internațională

Echipa Centrului de Vertebrologie Medpark este formată din medici specialiști cu experiență internațională, recunoscuți pentru succesul intervențiilor realizate și al tratamentelor aplicate.

Din echipă fac parte dr. Victor Ungurean, specialist de top în tratamentul deformităţilor cifo-scoliotice ale coloanei vertebrale, prof. dr. Uwe Vieweg, şeful Departamentului de chirurgie și terapie conservatoare a coloanei vertebrale din Rummelsberg, Germania.  Prof. dr. Uwe Vieweg efectuează intervenții chirurgicale exclusive, lunar la Centrul de Vertebrologie. Inovațiile chirurgului german sunt apreciate în toată lumea, dr. Vieweg fiind invitat să le realizeze și să le prezinte medicilor din Finlanda, Danemarca, China, Brazilia, Argentina,  etc.

Pentru programări, contactaţi-ne la: 0 22 400040

Vezi mai multe detalii despre Centrul de Vertebrologie Medpark accesând linkul:

http://medpark.md/ro/serviciu/vertebrologie

MedNews Sursa MedPark

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Consultații gratuite pentru bolnavii de scolioză la Centrul de Vertebrologie Medpark (P) Reviewed by on .   Cu ocazia lansării oficiale a Centrului de Vertebrologie, Spitalul Internațional Medpark pune la dispoziție oferta specială pentru persoanele care suferă   Cu ocazia lansării oficiale a Centrului de Vertebrologie, Spitalul Internațional Medpark pune la dispoziție oferta specială pentru persoanele care suferă Rating: 0
scroll to top