5 decembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Copiii născuți la Medpark și prietenii lor au sărbătorit „Medpark Baby Fest 2015” (p)

Copiii născuți la Medpark și prietenii lor au sărbătorit „Medpark Baby Fest 2015” (p)

„Medpark Baby Fest 2015” i-a adunat împreună pe copiii născuți la Spitalul Internațional Medpark, alături de prietenii și părinții lor.

15 iunie 2015, 11:15
Sute de familii care fac parte din comunitatea Medpark au venit pe 6 iunie în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet,pentru a sărbători primul festival al „Med-Picilor”.
Idris Ozcelik, manager general Medpark: „În familia Medpark sunt deja peste 1500 de copii născuți. Prin acesteveniment îi sărbătorim pe ei, dar și faptul împreună cu echipa noastră de profesioniști, care include maternitatea,pediatria și Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală, am reușit devenim cel mai bun spital privat din Moldova. Nemândrim le putem oferi clienților noștri servicii de calitate, la standarde internaționale, care sunt apreciate de părinții șicopiii prezenți la acest eveniment.”
„Medpark Baby Fest 2015” poate fi considerată o zi de naștere comună a tuturor copiilor care s-au născut la Medpark.Programul complex al evenimentului a inclus ateliere, jocuri, concursuri, tombole cu premii și multe surprize, iarparticipanții au fost apreciați pentru curaj, istețime și spirit de echipă, fiind decorați cu diplome de merit. Părinții care au alesMaternitatea Medpark și-au împărtășit emoțiile și amintirile legate de cel mai fericit eveniment din viața lor.
Doina, mamă care a născut la Medpark: „Medpark mi-a oferit confort și siguranță pentru perioada nașterii, dar șidupă, ceea ce contează cel mai mult, ne-am simțit foarte bine atunci și asta e important.”
Igor, tatăl unui copil născut la Medpark: „Am hotărât cu toată familia soția va naște la Medpark, pentru am fostinformați este un spital performant, care are o echipă de medici foarte și foarte experimentați. Ne-am convins a fostcea mai bună alegere.”
Maternitatea Medpark este prima alegere a multor mămici, deoarece aici găsesc totul pentru o sarcină și o naștere sigură: oechipă de medici profesioniști, serviciul de monitorizare a sarcinii, pachete de naștere și programe educaționale pentrupărinți. Iar în acele rare ocazii când bebelușii au nevoie de îngrijiri speciale, pot beneficia de toate avantajele Unităţii deTerapie Intensivă Neonatală Medpark. Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală Medpark, singura de acest fel în domeniulprivat, este gata acționeze prompt în orice moment, fiind dotată cu toate echipamentele necesare recuperării cât mairapide a nou-născutului.
Pentru informații suplimentare accesați www.medpark.md sau apelați numărul de telefon: 0 22 400040.
Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Copiii născuți la Medpark și prietenii lor au sărbătorit „Medpark Baby Fest 2015” (p) Reviewed by on . Sute de familii care fac parte din comunitatea Medpark au venit pe 6 iunie în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet,pentru a sărbători primul festival al Sute de familii care fac parte din comunitatea Medpark au venit pe 6 iunie în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet,pentru a sărbători primul festival al Rating: 0
scroll to top