17 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » De Ziua Mondială a Inimii, ajută-ne să-ți protejăm inima (P)
De Ziua Mondială a Inimii, ajută-ne să-ți protejăm inima (P)

De Ziua Mondială a Inimii, ajută-ne să-ți protejăm inima (P)

28 septembrie 2015, 13:27

Medpark continuă campania „Ajută-ne să-ți protejăm inima”. De Ziua Mondială a Inimii, tradițional, Spitalul Internațional îți pune la dispoziție oferte speciale, reduceri, seminare informative, consultații și investigații cardiologice gratuite. În perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2015 ai 50% reducere pentru consultația cardiologului Medpark și electrocardiografia gratuită (la indicaţia medicului cardiolog).

Olga Șchiopu, director medical Medpark: „Bolile cardiovasculare au devenit principala problemă de sănătate a secolului la nivel mondial, dar statisticile negative pot fi schimbate, printr-o conduită responsabilă a pacientului şi a persoanelor apropiate acestuia. Centrul Cardiologic Medpark tratează anual mii de pacienți cardiaci, inclusiv urgențe și pacienți în stare gravă, iar specialiștii noștri cardiologi ne asigură că 80% dintre aceste cazuri ar putea fi prevenite sau tratate prin metode conservatoare, dacă ar fi depistate la timp. Scopul activităților inițiate de Medpark este de a creşte gradul de conştientizare a populaţiei privind: factorii de risc pentru bolile cardiovasculare, modificările simple în rutina zilnică care îi feresc de afecțiuni și importanța adresării la timp la medic.”

Campania de informare inițiată de Medpark cu privire la riscurile și tratamentul bolilor cardiovasculare conține mai multe activități:

  1. În perioada 1-3 octombrie 2015 te așteptăm la standul Medpark la Shopping MallDova, unde vei primi:
  • informații cu privire la serviciile medicale oferite de Medpark;
  • materiale informative gratuite cu sfaturi pentru sănătatea inimii;
  • consultații gratuite de la cei mai buni cardiologi Medpark, în fiecare seară, între orele 17:00-19:00
  1. Pe 3 octombrie 2015, la ora 16:00 te invităm la un seminar cu medicii cardiologi Medpark, la Shopping MallDova, unde poți:
  • primi informații de ultimă oră despre factorii de risc, sănătatea inimii și metodele de tratament ale bolilor de inimă;
  • adresa întrebări despre sănătatea inimii;
  • încerca exerciții cardio de kangoo jumping;
  • participa la un flashmob dedicat inimii sănătoase.

Check-up cardiologic – control medical complet cu rezultate în aceeași zi

Programul elaborat de Medpark se înscrie în campania de informare „Ajută-ne să-ți protejăm inima”, inițiată de spitalul internațional în 2014, prin care își propune să informeze despre modalitățile de prevenire a bolilor cardiovasculare și despre importanța controalelor medicale regulate. În acest scop la Medpark a fost elaborat un control complet specific, pentru a-ți verifica starea sănătății și, în special, a inimii – Check-up Cardiologic, care include toate analizele, examenele și consultațiile necesare, cu rezultatele în aceeași zi. Controlul cardiologic complet este recomandat anual și poate fi începutul unui plan de acţiune individual, pentru menţinerea sau îmbunătăţirea sănătăţii inimii.

Despre Centrul Cardiologic Medpark

Medpark este expertul nr.1 în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă. Aici inima ta este în siguranţă şi primeşte îngrijirile de care are nevoie, deoarece suntem singurul spital privat din Republica Moldova care a dezvoltat, în conformitate cu standardele internaţionale, un centru de excelenţă dedicat diagnosticului şi tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul Cardiologic Medpark.

Calitatea specialiştilor noştri, combinată cu cele mai avansate tehnologii medicale de diagnostic şi tratament, ne permit să soluţionam orice tip de cardiopatie sau complicaţie la pacienţii cardiaci. Suntem adepţii tehnicilor chirurgicale clasice, dar şi a celor minim invazive, care oferă pacientului posibilitatea de a beneficia de un tratament mult mai rapid, cu disconfort minim şi spitalizare de scurtă durată. O echipă complexă de cardiologi, inclusiv intervenţionişti, şi chirurgi cardiaci cu o înaltă calificare selectează cea mai eficientă metodă de tratament pentru fiecare pacient.

Pentru a beneficia de oferta specială sau pentru programare la un control medical complet, fă o programare la: 022 40 00 40.

Pentru a vizualiza lista completă a serviciilor oferite de Medpark, accesează Toate Serviciile.

Sursa: Medpark

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
De Ziua Mondială a Inimii, ajută-ne să-ți protejăm inima (P) Reviewed by on . Medpark continuă campania „Ajută-ne să-ți protejăm inima”. De Ziua Mondială a Inimii, tradițional, Spitalul Internațional îți pune la dispoziție oferte speciale Medpark continuă campania „Ajută-ne să-ți protejăm inima”. De Ziua Mondială a Inimii, tradițional, Spitalul Internațional îți pune la dispoziție oferte speciale Rating: 0
scroll to top