5 decembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Comunicate » Embolizarea miomului uterin – soluția modernă, fără bisturiu de la Medpark (P)
Embolizarea miomului uterin – soluția modernă, fără bisturiu de la Medpark (P)

Embolizarea miomului uterin – soluția modernă, fără bisturiu de la Medpark (P)

Diagnosticul de fibrom (miom) uterin nu mai este o sentință

27 mai 2015, 13:25
Acum Medpark aplică soluţii moderne şi proceduri minim invazive în tratarea afecţiunilor uterului. Acestea au fost prezentate în cadrul unui seminar gratuit, desfăşurat la Chişinău de către primul spital internaţional din Moldova, la care au participat zeci de femei din ţara noastră.
Idris Ozcelik, manager general Medpark: „În prezent 50% dintre femeile aflate la vârsta fertilă sunt afectate de fibromuluterin. Metoda clasică de tratament, prin îndepărtarea uterului în totalitate, este o procedură invalidizantă fizic şi psihologic pentru femeia care o suportă. Medpark apelează la proceduri inovative, astfel pacientele noastre pot scăpa de tumoare într-o singură zi, fără dureri şi cicatrice, prin metoda de embolizare.”
Specialistul Medpark în tehnici de radiologie intervenţională, medicul radiolog Mihai Jr. Crețeanu, cu o vastă experiență internațională în domeniu, a explicat participantelor la seminar despre factorii care favorizează apariția fibromului,simptomele bolii și modul de efectuare a procedurii de embolizare.
Mihai Jr. Creţeanu, medic radiolog intervenţionist, România: „Metodele traumatizante de tratament trebuie rămână în trecut. Prin embolizarea fibromului uterin, sub control radiologic, prin arteră, se ajunge la nivelul vaselor care alimentează uterul şi se astupă. După intervenţie fibromul involuează, iar simptomele dispar. În urma procedurii de embolizare uterul rămâne intact, iar pacienta îşi recapătă şansa de a avea copii.”
Spitalul Internațional Medpark a oferit tuturor participantelor la eveniment 10% reducere pentru efectuarea procedurii de embolizare. O participantă a intrat în posesia unui certificat pentru realizarea gratuită a procedurii, pe care l-a câştigat la tombola organizată în cadrul seminarului.
Natalia, 35 ani, participantă la seminar: „Seminarul a fost informativ şi foarte util. Am aflat multe detalii pe care nu le cunoşteam despre fibromul uterin. Medicul Creţeanu este un adevărat profesionist,  iar Medpark dispune de echipament performant, fapt ce mi-a dat mai multă încredere îmi pot rezolva această problemă de sănătate.”
Despre Spitalul Internaţional Medpark
Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară. Conceput ca un centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departament de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrieradiologie şi mamografie, endoscopieecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie. Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate, în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate, care monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

 

 

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Embolizarea miomului uterin – soluția modernă, fără bisturiu de la Medpark (P) Reviewed by on . Acum Medpark aplică soluţii moderne şi proceduri minim invazive în tratarea afecţiunilor uterului. Acestea au fost prezentate în cadrul unui seminar gratuit, de Acum Medpark aplică soluţii moderne şi proceduri minim invazive în tratarea afecţiunilor uterului. Acestea au fost prezentate în cadrul unui seminar gratuit, de Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top