17 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » gala în sanatate 2014 » Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la cea de-a treia ediție

Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la cea de-a treia ediție

Gala Premiilor în Sănătate, evenimentul care ține să premieze performanțele cadrelor medicale din Republica Moldova, organizat tradițional cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, a ajuns la cea de-a treia ediție.

martie 24, 2014 6:23 pm by: Category: gala în sanatate 2014
24 martie 2014, 18:23


Înscrierea la concurs începe astăzi, 24 martie 2014, pe site-ul www.mednews.md. Pentru concurs pot fi nominalizate, în funcție de secțiune, echipe și persoane fizice (lucrători medicali, manageri din sistem, reprezentanți ai mediului academic, jurnaliști din sănătate), instituții publice și private din sistemul de sănătate, instituții de învățământ, organizații neguvernamentale, asociații de studenți, rezidenți, medici sau pacienți, autorități publice care realizează proiecte intersectoriale de susținere a sănătății etc., ținându-se cont de criteriile de eligibilitate descrise în Regulamentul competiției. Autonominalizările nu vor fi acceptate.

Nominalizările se for face la următoarele zece secţinui: Cea mai bună echipă a medicului de familie; Cea mai bună echipă de asistenți medicali; Cea mai bună echipă de urgență; Cea mai bună echipă/secție spitalicească; Cea mai buna echipă în promovarea sistemului AOAM; Cea mai reușita activitate în domeniul sănătății publice; Cel mai performant management al instituției medicale; Performanță în activitate didactică medicală; Cel mai activ ONG în domeniul sănătății; Jurnalism în sănătate.

Pe lângă cele 10 trofee anunțate în concurs, organizatorii Galei Premiilor în Sănătate – Ministerul Sănătății, Oficiul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate – vor acorda două premii de excelența – pentru Cea mai de succes activitate realizată de alte autorități publice și pentru Întreaga carieră medicală.

Perioada de votare se va desfășura între 31 martie și 7 aprilie 2014. Se va putea vota de pe un singur IP, smartphone sau tabletă o singură dată. Primele trei candidaturi nominalizate din cadrul aceleiași secțiuni care vor acumula numărul maxim de voturi din partea publicului votant se vor califica pentru etapa următoare, de jurizare.

Regulamentul Galei Premiilor în Sănătate este plasat pe site-ul Ministerului Sănătății, www.ms.gov.md, pe site-ul Proiectului „Îmbunătăţirea managementului mobilității cadrelor medicale din Republica Moldova, coordonat de Oficiul OMS din Republica Moldova cu sprijinul Uniunii Europene, www.medici-in.md, pe site-ul Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, www.cnam.md şi pe site-ul Centrului pentru Informare şi Comunicare în Sănătate, www.mednews.md.

Tema din acest an a Zilei Mondiale a Sănătății este dedicată bolilor infecțioase transmise prin vectori, care va fi marcată în Republica Moldova prin diverse acțiuni de informare.

Gala Premiilor în Sănătate va culmina cu un eveniment festiv la începutul lunii aprilie, în cadrul căruia vor fi înmânate diplomele şi trofeele câștigătorilor.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la cea de-a treia ediție Reviewed by on . Înscrierea la concurs începe astăzi, 24 martie 2014, pe site-ul www.mednews.md. Pentru concurs pot fi nominalizate, în funcție de secțiune, echipe și persoane f Înscrierea la concurs începe astăzi, 24 martie 2014, pe site-ul www.mednews.md. Pentru concurs pot fi nominalizate, în funcție de secțiune, echipe și persoane f Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top