24 mai 2018

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la ediția a V-ea
Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la ediția a V-ea

Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la ediția a V-ea

12 martie 2018, 12:17

Cel mai important eveniment al lumi medicale autohtone, care promovează valoarea sănătății și performanța în medicină, Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la ediția a V-ea. Evenimentul este organizat tradițional, de Ziua Mondială a Sănătății. În acest an, Gala Premiilor în Sănătate se va desfășura sub genericul  „Acoperirea universală cu servicii medicale – pentru fiecare și oriunde”.

Pentru ediția a V-ea a Galei, perioada de prezentare a nominalizărilor pentru cei mai buni lucrători medicali dintre cei buni se va desfășura în perioada 07-26 martie 2018. Eligibili pentru nominalizare sunt: beneficiarii sistemului de sănătate; asociațiile de pacienți; asociațiile profesionale ale lucrătorilor medicali; ONG-urile din sănătate; direcțiile de ramură ale Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale; Agenția Națională pentru Sănătate Publică; alte instituții cu profil medical; partenerii Galei.

Ediția a V-ea a Galei Premiilor în Sănătate va avea 11 secțiuni. Nominalizările vor putea fi făcute pentru:

  1. Cea mai bună echipă a medicului de familie
  2. Cea mai bună echipă de asistenți medicali
  3. Cea mai bună echipă de urgență
  4. Cea mai bună echipă/secție spitalicească
  5. Cea mai bună echipă în promovarea sistemului AOAM
  6. Cea mai reușită activitate în domeniul sănătății publice
  7. Cel mai performant management al instituției medicale
  8. Pentru performanță în activitatea didactică
  9. Cel mai activ ONG în domeniul sănătății
  10. Cel mai bun Jurnalist în sănătate

Pentru cea de-a unsprezecea secțiune de concurs a Galei, dedicată întregii cariere medicale, vor veni cu nominalizări membrii juriului.

Toate detaliile privind concursul Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-ea, inclusiv criteriile de nominalizare sunt prezentate în Regulamentul concursului,  publicat pe site-ul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.  

Gala Premiilor în Sănătate este organizată pentru a identifica și promova performanțele și modele de bună practică din medicina autohtonă. Tradiționalii parteneri și organizatori ai Galei Premiilor în Sănătate sunt: Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate.

Mednews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la ediția a V-ea Reviewed by on . Cel mai important eveniment al lumi medicale autohtone, care promovează valoarea sănătății și performanța în medicină, Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la edi Cel mai important eveniment al lumi medicale autohtone, care promovează valoarea sănătății și performanța în medicină, Gala Premiilor în Sănătate a ajuns la edi Rating: 0
scroll to top