21 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Heel//Emoțiile și sănătatea organelor de reproducere la femei au o legătură strânsă între ele (P)

Heel//Emoțiile și sănătatea organelor de reproducere la femei au o legătură strânsă între ele (P)

31 martie 2016, 16:21

Starea emoțională și sănătatea organelor de reproducere la femei au o legătură strânsă între ele. Nervozitatea și suprasolicitarea provoacă organismul să elimine adrenalină și să inhibe producerea de hormoni sexuali feminini. Ca rezultat, în ultimii ani, se înregistrează tot mai multe cazuri de boli inflamatorii pelviene, femeile invocă tot mai des sindromul acut premenstrual și de menopauză precoce.

Inflamațiile pelviene determinată complicații grave de afectare a funcției de reproducere, crește rata de infertilitate primară și secundară, și a avortului habitual, ceea ce diminuează calitatea vieții femeilor. Din aceste considerente, medicii atrag atenția asupra importanței urmării complete a tratamentului și nu doar până la eliminarea simptomelor. Astfel, medicii recomandă tratamente care să susțină procesele naturale ale organismului de auto-vindecare.

GYNÄCOHEEL este un preparat bioregulator oral în formă de picături, indicat în tratamentul complex al multiplelor forme de inflamații pelviene -anexita, ooforita, salpingita, parametita și colpita. În compoziția preparatului intră ingrediente naturale de origine animală, vegetală și minerală. Acțiunea GYNÄCOHEEL este de eliminare a proceselor inflamatorii pelviene, a disconfortului în zona organelor genitale și de reducere a durerii și eliminărilor neplăcute. Preparatul previne dereglarea ciclului menstrual, pe fond de inflamație.

Medicamentul poate fi administrat atât independent, în scop de profilaxie, dar și ca parte a schemelor complexe terapeutice. Datorită dozelor foarte mici ale componentelor naturale, preparatul este sigur în administrare inclusiv și la fetițe.

Pentru stabilizarea stării emoționale, în condițiile de stres cronic și a ritmului intens de viață al femeilor, medicii recomandată administrarea medicamentelor cu eficacitate dovedită și profil de siguranță înalt.

NERVOHEEL este indicat în sindromul nevrotic, stări de anxietate, tulburări de somn, nevroze climacterice, boli psihosomatice. Preparatul bioregulator are efecte de calmare, este antidepresiv și are proprietăți anticonvulsive. Normalizează procesul de adormire și somnul pe timp de noapte și nu provoacă somnolență în timpul zilei.

Preparatul medicamentos bioregulator nu are contraindicații, cu excepția hipersensibilității la componentele individuale ale preparatului și este aprobat pentru administrare chiar și copiilor de un an.

Preparatele bioregulatorii germane HEEL pentru sănătatea femeii au un profil înalt de siguranță farmacologică, nu conțin substanțe toxice pe care le au ingredientele de origine naturală și abordează terapia biologică.

Produsele farmacologice HEEL fac parte din categoria medicamentelor care se eliberează fără prescripție medicală (categoria OTC). Medicamentele bioregulatorii pentru profilaxie sau tratament pot fi administrate perioade îndelungate de timp și nu creează dependență.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Heel//Emoțiile și sănătatea organelor de reproducere la femei au o legătură strânsă între ele (P) Reviewed by on . Starea emoțională și sănătatea organelor de reproducere la femei au o legătură strânsă între ele. Nervozitatea și suprasolicitarea provoacă organismul să elimin Starea emoțională și sănătatea organelor de reproducere la femei au o legătură strânsă între ele. Nervozitatea și suprasolicitarea provoacă organismul să elimin Rating: 0
scroll to top