2 decembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Digest » I-au făcut o simplă poză copilului. REZULTATUL I-A ȘOCAT!
I-au făcut o simplă poză copilului. REZULTATUL I-A ȘOCAT!

I-au făcut o simplă poză copilului. REZULTATUL I-A ȘOCAT!

16 iulie 2015, 12:44

O simplă poză a descoperit o boală foarte rară la un micuț de doar 12 săptămâni din Noua Zeelandă. În fotografie părinții au observat o sclipire neobișnuită în ochiul stând și au mers imediat la spital. Acolo, doctorii au depistat o formă foarte rară de cancer ocular, numită boala lui Coat. Acum băiețelul de patru luni riscă să-și piardă ochiul.

După toate investigațiile făcute, doctorii nu au găsit alte urme de cancer în organismul bebeluşului dar, pentru a fi siguri, trebuie să îi extirpe copilului ochiul stâng. Ulterior, medicii vor putea pune un diagnostic sigur, în baza biopsiei ţesutului bolnav. În plus, ei au depistat că micuțul nu vedea deloc cu ochiul stâng, iar vederea nu-i putea fi recuperată.

Mama micuțului, Sarah Bowers, în vârstă de 28 de ani, a menționat că nu se aștepta la un asemenea diagnostic. „Mi s-a rupt sufletul când am auzit. E atât de frumos şi, când te uiţi la el nu te-ai gândi că e bolnav”, a povestit mama îndurerată. În afară de cancer, ochiul lui mai suferă de început de glaucom şi cataractă, aşa că părinţii au fost de acord cu înlocuirea ochiului cu o proteză.

Tinerii părinţi aşteaptă acum veşti despre dată la care va fi efectuată extirparea.

Traducere și adaptare pentru MedNews de Anastasia Rusu

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
I-au făcut o simplă poză copilului. REZULTATUL I-A ȘOCAT! Reviewed by on . O simplă poză a descoperit o boală foarte rară la un micuț de doar 12 săptămâni din Noua Zeelandă. În fotografie părinții au observat o sclipire neobișnuită în O simplă poză a descoperit o boală foarte rară la un micuț de doar 12 săptămâni din Noua Zeelandă. În fotografie părinții au observat o sclipire neobișnuită în Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top