27 octombrie 2017

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Implantologia și protetica dentară s-au întâlnit la Chișinău sub marca BREDENT Group
Implantologia și protetica dentară s-au întâlnit la Chișinău sub marca BREDENT Group

Implantologia și protetica dentară s-au întâlnit la Chișinău sub marca BREDENT Group

7 octombrie 2015, 8:31

Săptămâna trecută, Bredent medical Moldova și Dent Revenco Plus au organizat primul seminar pentru implantologi și tehnicieni dentari sub auspiciul tehnologiilor inovatoare marca Bredent group. În decursul a 8 ore, peste 100 de profesioniști înregistrați la seminarul „Terapia implantologică și protetica inovatoare” au ascultat, discutat și urmărit prezentări de produse și tehnologii stomatologice de ultimă oră, precum și o executare live de incrustații dentare.

 „Acest seminar de la Chișinău a fost un prilej de bucurie pentru că am putut să-i văd împreună pe implantologii și tehnicienii dentari. Realizarea acestui obiectiv de instruire va permite Moldovei să se încadreze în numărul țărilor care să implementeze în stomatologie, la scară largă, tehnologiile Bredent Group”, spune Wolfgang Lechner, manager de export al Bredent Medical Germania, venit special la Chișinău în susținerea partenerilor organizatori ai seminarului.

Bredent Group se bazează pe resursele de know-how în materie stomatologică. „Ne concentrăm pe dezvoltarea accentuată a ramurii de încărcare imediată a dinților. Asta înseamnă că, atunci când pacientul vine în cabinetul stomatologului cu un dinte ori mai mulți pierduți sau chiar cu edentație completă, el trebuie să iasă din cabinet cu dinți noi, într-o singură zi”, explică  managerul de export al Bredent Medical Germania.

Implantologul  și directorul  Bredent Medical România, Florian Obădan, care a ținut sala două ore captivată de cazurile de încărcare imediată a dinților cu utilizarea sistemului Fast&Fix, a insistat asupra coraborării impuse de Bredent Group între implantologi și tehnicienii dentari. „Misiunea noastră comună este  ca pacientul să se poată întoarce imediat la o viața socială normală și, implicit, la o viață de calitate”, spune Florian Obădan, supranumit de colegii săi din toată lumea „mister Fast&Fix”. „Sistemul de încărcare imediată Fast&Fix este unul dintre visele stomatologiei moderne și înseamnă construirea unei baze din implanturi pentru dinți pe osul nativ al pacientului, fără augmentații majore. Asta înseamnă – dinți fixați, puși la loc repede pentru a reda funcționalitatea fiziologică, estetică și pentru a permite activitatea socială a pacienților”.

În partea a doua a seminarului  participanții au fost familiarizați cu materialele și sistemele Bredent folosite în protetica dentară: sistemele visio.ligh, crea.ligh, materialele BioHPP. Acestea au fost prezentate de reprezentatul Bredent în Republica Moldova, Eduard Brelenko care a accentuat: „Viitorul stomatologiei și implantologiei nu este neapărat în partea chirurgicală a implantului, ci mai degrabă în protetică și modul în care am putea să restaurăm implanturile dentare cât mai igienic cu suprastructuri care să fie ușoare și facil de curățat pentru pacient”.

Deoarece pacienții se adresează la asistența stomatologică pentru o dantură sănătoasă și estetică, organizatorii seminarului de la Chișinău au ținut să-i informeze pe implantologi și tehnicieni că Bredent furnizează concepte sistemice pentru tratamentul edentaților parțiale și totale, dar și de tratament terapeutic în caz de paradontite și pereimplantite pe baza sistemului Helbo.

Printre temele prezentate de specialiștii autohtoni care lucrează cu produsele Bredent Group au fost: Terapia antimicrobiană fotodinamică Helbo în paradontolologie, prezentată de dr. Ala Pîntea din cadrul clinicii Rev-Cer-Dental; Cazuri clinice tratate la cinica Ceramic Dent, dr. Nicolae Hrostoforov; Extracție, implantare și încărcare imediată în zona frontală, dr. Galina Ciobanu. Demonstrația live de incrustații dentare a fost executată de tehnicianul dentar Octavian Vieru, din cadrul laboratorului Parter Dent.

Tehnologiile de implantologie și protetică dentară a Bredent Croup, un jucător global în stomatologie, sunt reprezentate de companii subsidiare în mai mult de 120 de țări în lume. Astăzi Bredent Group cu o istorie de 40 de ani este compus din două companii-surori: Bredent Medical cu produse pentru implantologie și Bredent pentru produse de tehnică dentară.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Implantologia și protetica dentară s-au întâlnit la Chișinău sub marca BREDENT Group Reviewed by on . Săptămâna trecută, Bredent medical Moldova și Dent Revenco Plus au organizat primul seminar pentru implantologi și tehnicieni dentari sub auspiciul tehnologiilo Săptămâna trecută, Bredent medical Moldova și Dent Revenco Plus au organizat primul seminar pentru implantologi și tehnicieni dentari sub auspiciul tehnologiilo Rating: 0
scroll to top