24 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Încă o rocadă! PDM va gestiona integral domeniul sănătății. PLDM – domeniul social

Încă o rocadă! PDM va gestiona integral domeniul sănătății. PLDM – domeniul social

24 iulie 2015, 23:35

Rocada între Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, Protecției Sociale și a Familiei nu este unica surpriză de acest fel oferită de liderii AIE 3. Conform prevederilor Acordului de constituire a coaliției, rocada urmează să se producă inclusiv între Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) și Casa Națională de Asigurări în Sănătate (CNAS).

Cei trei lideri de partide au semnat pentru ca șefia asupra Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, care conform statului se subordonează direct Guvernului, precum și asupra Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, care se subordonează Ministerului Sănătății, să revină Partidului Democrat din Moldova.  În baza anexei nr.2 a Acordului de constituire a AIE 3, PDM urmează să gestioneze întreg domeniul sănătății, iar PLDM – domeniul social.

De asemenea, politicienii au convent ca funcția de viceprim-ministru responsabil de blocul social să revină Partidului Liberal.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Încă o rocadă! PDM va gestiona integral domeniul sănătății. PLDM – domeniul social Reviewed by on . Rocada între Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, Protecției Sociale și a Familiei nu este unica surpriză de acest fel oferită de liderii AIE 3. Conform p Rocada între Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, Protecției Sociale și a Familiei nu este unica surpriză de acest fel oferită de liderii AIE 3. Conform p Rating: 0
scroll to top