18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Încă un mandat pentru ministrul Usatîi?
Încă un mandat pentru ministrul Usatîi?

Încă un mandat pentru ministrul Usatîi?

20 ianuarie 2015, 16:54

Ministrul Sănătății, Andrei Usatîi, și-ar dori să rămână în funcție pentru încă un mandat, ca să poată duce la bun sfârșit proiectele începute. El a declarat marți, pentru MedNews, că următorul ministru al Sănătății va trebui să implementeze una dintre cele mai dure reforme – reforma spitalicească.

„Mai mulți jurnaliști m-au întrebat dacă aș vrea să mai rămân un mandat în funcția de ministru al Sănătății. Mă uit în urmă, la activitățile pe care le-am început în ultimii patru ani și ajung la concluzia că mai sunt câteva proiecte de importanță națională ce urmează a fi realizate în următorii 2-3 ani. Desigur că mi-aș dori să continui construcția spitalelor regionale pe care am început-o. Prin aceasta am realiza un obiectiv vital: regionalizarea și raționalizarea spitalelor, utilizarea tuturor capacităților spitalicești”, a menționat Usatîi.

El a spus că la moment are o echipă motivată care știe cum să continue acțiunile începute. „În același timp, sunt sigur că dacă va veni un alt ministru, mai tânăr, va continua aceste acțiuni. Tot ce se face, se face spre bine”, a conchis ministrul în exercițiu.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Încă un mandat pentru ministrul Usatîi? Reviewed by on . Ministrul Sănătății, Andrei Usatîi, și-ar dori să rămână în funcție pentru încă un mandat, ca să poată duce la bun sfârșit proiectele începute. El a declarat ma Ministrul Sănătății, Andrei Usatîi, și-ar dori să rămână în funcție pentru încă un mandat, ca să poată duce la bun sfârșit proiectele începute. El a declarat ma Rating: 0
scroll to top