2 decembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Intoxicații cu alcool și droguri de Paștele Blajinilor
Intoxicații cu alcool și droguri de Paștele Blajinilor

Intoxicații cu alcool și droguri de Paștele Blajinilor

21 aprilie 2015, 11:41

30 de persoane au solicitat ajutorul medicilor de Paștele Blajinilor. 20 dintre aceștia au ajuns la spital cu diferite afecțiuni. 5 echipe de medici s-au aflat în apropierea cimitirelor din Chișinău pentru a acorda ajutorul medical necesar.

În cele 2 zile de sărbătoare, cât a durat comemorarea celor trecuți din viață, echipele medicale de gardă au acordat asistența necesară în 30 de cazuri. În toate cazurile, de ajutor au avut nevoie cei care au vizitat Cimitirul „Sfântul Lazăr” din capitală. Majoritatea au fost depistaţi cu hipertensiune. Cinci persoane au făcut intoxicaţii cu alcool și una – cu droguri. Un bărbat de 32 de ani din sectorul Râşcani a suferit o intoxicaţie gravă după o supradoză de droguri. Medicii de urgenţă l-au găsit în stare gravă. După ce i-au acordat asistenţa medicală, l-au transportat la spitalul „Sfânta Treime” pentru tratament medical intensiv supravegheat.

Sărbătoarea nu a trecut fără urgențe majore. Un bărbat de 34 de ani a solicitat ajutorul medicilor, acuzând o plagă de cuţit aplicată sub omoplat de către un camarad. Un alt tânăr de 28 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor cu ajutorul medicamentelor.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Intoxicații cu alcool și droguri de Paștele Blajinilor Reviewed by on . 30 de persoane au solicitat ajutorul medicilor de Paștele Blajinilor. 20 dintre aceștia au ajuns la spital cu diferite afecțiuni. 5 echipe de medici s-au aflat 30 de persoane au solicitat ajutorul medicilor de Paștele Blajinilor. 20 dintre aceștia au ajuns la spital cu diferite afecțiuni. 5 echipe de medici s-au aflat Rating: 0
scroll to top