22 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Editorial » La aniversarea MedNews
La aniversarea MedNews

La aniversarea MedNews

15 mai 2015, 10:49

Să recapitulăm. A trecut un an de activitate a agenției de știri MedNews. Am format o echipă de jurnaliști în sănătate, cu un randament ce le provoacă unora gelozie. Am descoperit fapte și am informat despre evenimente din sănătate în peste 1300 de știri. Am tălmăcit pe înțelesul fiecăruia diagnosticări și fenomene medicale în interviuri cu mai bine de treizeci de personalități din medicina autohtonă. Am trăit emoții, am răvășit sentimente în reportaje cu peste 100 de oameni – eroi din secvențele realității sistemului de sănătate moldovenesc. Le-am făcut pe toate astea și vom continua să le facem cu toată sinceritatea, dăruirea și credința în sistemul nostru de sănătate care la ai săi douăzeci de ani se reorganizează și încă își mai cerne valorile.

De ce a fost nevoie de MedNews? Pentru deschidere. Deschiderea sistemului de sănătate către sine și către oamenii pe care îi slujește. De douăzeci de ani a avut nevoie de o sursă puternică de informare pentru ca „turnurile babel”, entități și lideri din sistem să se audă, să se poată asculta, să dialogheze constructiv. Au început să o facă de un an, odată cu nașterea MedNews care azi, 15 mai, își sărbătorește ziua de naștere, la distanța de aproape o lună de la Gala Premiilor în Sănătate – sora mai mare a Primei agenții de presă în medicină.

Cine suntem noi, cei de la MedNews? Jurnaliști. Toți suntem jurnaliști până în măduva oaselor. Învățăm cu fiecare material scris ori filmat de la medici și pacienți ce este medicina autohtonă. Investigăm fiecare detaliu din realitate. Suntem jurnaliști capabili să absorbim și să redăm orice informație utilă pentru cititorul nostru. Lucrăm în folosul societății, dincolo de interesele și frustrările personale când în sistemul de sănătate se produc schimbări care afectează ori răspund necesităților populației. Nu facem delimitări între „bomondul medical” și comunitatea medicală obișnuită. Pentru noi toți sunt egali și pornim de la premisa că toți trebuie să slujească cetățeanul.

Ce ne propunem să facem la MedNews? Vrem să arătăm că prin informație corectă și obiectivă, care reprezintă sensul mișcării în sănătate, în pofida dosarului licitațiilor trucate, efectul este benefic. Medicina moldovenească trăiește și se străduiește, prin harul lucrătorilor sistemului de sănătate, să dăruiască plus valoare unei societăți care ea însăși își caută încă drumul. Să dăruim informație sănătoasă.

Mulțumim tuturor eroilor materialelor noastre, cititorilor care sunteți și care vor mai veni spre noi. La muli ani cu sănătate, pentru că sănătatea e mai bună decât toate!

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
La aniversarea MedNews Reviewed by on . Să recapitulăm. A trecut un an de activitate a agenției de știri MedNews. Am format o echipă de jurnaliști în sănătate, cu un randament ce le provoacă unora gel Să recapitulăm. A trecut un an de activitate a agenției de știri MedNews. Am format o echipă de jurnaliști în sănătate, cu un randament ce le provoacă unora gel Rating: 0
scroll to top