24 februarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Mâine, va ninge, la propriu, în Piața Marii Adunări Naționale
Mâine, va ninge, la propriu, în Piața Marii Adunări Naționale

Mâine, va ninge, la propriu, în Piața Marii Adunări Naționale

19 decembrie 2014, 14:14

Învingătorii concursului „Câştigă bicicleta TA”, organizat de Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM), vor fi desemnați sâmbătă,  20 decembrie. Doi dintre participanţii care s-au înscris în concurs în perioada 26 noiembrie – 10 decembrie vor deveni câştigători a două biciclete de marca „Author”.

Învingătorii vor fi selectați în cadrul unei tombole. Cei înscrişi la tombolă vor avea parte și de alte surprize.

Extragerea va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în cadrul activităților de iarnă, dedicate promovării modului sănătos de viaţă. Evenimentul face parte din campania „Spune Da pentru sănătatea ta!”, care se desfăşoară în perioada septembrie 2014 – ianuarie 2015.

Compania va asigura o atmosferă de iarnă, cu zăpadă. Astfel participanții la eveniment vor putea sculpta oameni de zăpadă, vor concura într-o competiție cu bulgări de zăpadă. Printre activități se numără hochei într-o singură poartă, tragerea frânghiei și ştafeta cu mandarine. De asemenea, cei prezenți vor putea urmări un program de patinaj artistic.

Câştigătorii concursurilor vor primi daruri de la Moş Crăciun, inclusiv tichete gratuite la patinoar. Astfel de tichete vor fi oferite şi în cadrul concursurilor despre promovarea modului sănătos de viaţă ce urmează a fi desfăşurate ulterior de mai multe posturi de radio. Totodată, în perioada 27 decembrie –14 ianuarie, în fiecare zi de sâmbătă, doritorii vor putea patina gratis, timp de o oră, în prima parte a zilei.

Prin intermediul acţiunilor desfăşurate în cadrul campaniei „Spune Da pentru sănătatea ta!”, CNAM îndeamnă populaţia să acorde mai multă atenţie alimentaţiei sănătoase, modului activ de viaţă, să respecte igiena personală, să evite stresul, să efectueze controale profilactice şi să se debaraseze de vicii.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Mâine, va ninge, la propriu, în Piața Marii Adunări Naționale Reviewed by on . Învingătorii concursului „Câştigă bicicleta TA”, organizat de Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM), vor fi desemnați sâmbătă,  20 decembrie. Doi d Învingătorii concursului „Câştigă bicicleta TA”, organizat de Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM), vor fi desemnați sâmbătă,  20 decembrie. Doi d Rating: 0
scroll to top