18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Managementul sănătății sexuale şi al reproducerii este subiectul unui Curs Regional la Chișinău
Managementul sănătății sexuale şi al reproducerii este subiectul unui Curs Regional la Chișinău

Managementul sănătății sexuale şi al reproducerii este subiectul unui Curs Regional la Chișinău

4 septembrie 2015, 16:49

Săptămâna viitoare, între 7 – 11 septembrie 2015, Chișinăul va găzdui Cursul regional de instruire privind dezvoltarea și implementarea ghidurilor clinice în sănătatea sexuală şi a reproducerii. Evenimentul este o oportunitate unică pentru factorii de decizie politică, manageri de programe și profesioniști din domeniul sănătății de a obține cunoștințe despre metodologia dezvoltării ghidurilor clinice în sănătatea sexuală și a reproducerii elaborate de Colegiul Regal de Obstetrică și Ginecologie din Marea Britanie şi Institutul Est-European de Sănătate a Reproducerii.

Evenimentul  este organizat de către Centrul de Instruire în Domeniul Sănătății Reproductive (CIDSR), cu suportul Oficiului Regional pentru Europa de Est și Asia Centrală al UNFPA și a Fundației Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii din României, în cadrul Inițiativei Regionale UNFPA pentru Ghiduri Clinice în Sănătatea Reproducerii în Europa de Est și Asia Centrală.

Organizatorii Cursului Regional organizat la Chișinău așteaptă să participe în cadrul acestui program 19 reprezentanți ai ministerelor sănătății din Belarus, Georgia, Kazahstan, Kîrgîzstan, Turkmenistan, Tadjikistan și Moldova. Scopul întrunirii este de a sprijini părțile interesate din țările Europei de Est și Asiei Centrale în a stabili o abordare sistematică în dezvoltarea, adaptarea și implementarea ghidurilor clinice în programe naționale privind îmbunătățirea calității a politicilor în domeniu.

Cursul va fi facilitat de către profesioniști din domeniul academic și de sănătate din Republica Moldova, instruiți în cadrul Colegiului Regal de Obstetrică și Ginecologie din Marea Britanie.

Din 2015 CIDSR este organizația coordonatoare al Centrului regional de instruire în elaborarea și implementarea ghidurilor și protocoalelor clinice în sănătatea reproducerii.

MedNews

 

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Managementul sănătății sexuale şi al reproducerii este subiectul unui Curs Regional la Chișinău Reviewed by on . Săptămâna viitoare, între 7 – 11 septembrie 2015, Chișinăul va găzdui Cursul regional de instruire privind dezvoltarea și implementarea ghidurilor clinice în să Săptămâna viitoare, între 7 – 11 septembrie 2015, Chișinăul va găzdui Cursul regional de instruire privind dezvoltarea și implementarea ghidurilor clinice în să Rating: 0
scroll to top