24 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Medicii de la Urgență vor face de serviciu la cimitirele din Chișinău de Paștele Blajinilor
Medicii de la Urgență vor face de serviciu la cimitirele din Chișinău de Paștele Blajinilor

Medicii de la Urgență vor face de serviciu la cimitirele din Chișinău de Paștele Blajinilor

17 aprilie 2015, 14:31

Cinci echipe de medici de la Urgență vor acorda asistență medicală persoanelor care vor vizita cimitirele de Paștele Blajinilor. Institutul de Medicină Urgentă, printr-un ordin intern, a repartizat patru mașini de urgență la cimitirul „Sfântul Lazăr” și o echipă de medici la Cimitirul Central din Chișinău.

Vizitatorii cimitirelor vor fi în siguranță de Paștele Blajinilor. În caz de urgențe medicale, doctorii vor interveni prompt. „Echipele de medici vor sta în locuri diferite pentru a acoperi o arie cât mai mare și a fi accesibile populației. Una dintre echipe va sta la poarta cimitirului”, a explicat pentru MedNews șeful serviciului de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Petru Craveț.

La Spitalul de Urgență vor fi medici responsabili pe instituție care vor dirija pe parcursul zilei tot procesul curativ stabilit printr-un ordin al administrației. „Acești medici vor ține permanent legătura cu echipele de la cimitire. În caz de necesitate, aceștia vor trebui să pregătească sala de operație și echipa de chirurgi”, a precizat Petru Craveț.

Reamintim că autoritățile locale au pregătit transport gratuit de Paştele Blajinilor către cimitirul „Sfântul Lazăr” din capitală.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Medicii de la Urgență vor face de serviciu la cimitirele din Chișinău de Paștele Blajinilor Reviewed by on . Cinci echipe de medici de la Urgență vor acorda asistență medicală persoanelor care vor vizita cimitirele de Paștele Blajinilor. Institutul de Medicină Urgentă, Cinci echipe de medici de la Urgență vor acorda asistență medicală persoanelor care vor vizita cimitirele de Paștele Blajinilor. Institutul de Medicină Urgentă, Rating: 0
scroll to top