5 decembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Mediciniștii împart cărți și sănătate copiilor spitalizați de Ziua Mondială a Sănătății
Mediciniștii împart cărți și sănătate copiilor spitalizați de Ziua Mondială a Sănătății

Mediciniștii împart cărți și sănătate copiilor spitalizați de Ziua Mondială a Sănătății

7 aprilie 2016, 9:21

De Ziua Mondială a Sănătății, reprezentanții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vor aduce în dar copiilor spitalizați la Clinica „Emilian Coțaga” din cadrul Institutul Mamei și Copilului cărțile adunate în cadrul campaniei„Împarte o carte, Împarte sănătate”.

La ora 11:00, echipa Departamentului Comunicare și Relații Publice, împreună cu membrii Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină, vor oferi fiecărui copil internat câte o carte pentru a le aduce o bucurie și a-i ajuta să se însănătoșească într-un timp cât mai scurt. O parte din cele 660 de cărți adunate de studenții, rezidenții, doctoranzii și angajații USMF, elevii  Liceului Teoretic „Dacia” din capitală vor fi donate bibliotecilor din cadrul secțiilor spitaului.

Studenții și rezidenții vor organiza „Ora de lectură” (11:30-12:30), în care le vor citi copiilor, care încă nu știu să citească sau nu pot să o facă din motive de sănătate, ,povești, povestiri și poezii.

Campania de colectare a cărților pentru copiii din spitale „Împarte o carte, Împarte sănătate ”a fost lansată în 2014 de Departamentul Comunicare și Relații Publice. În acest an, acțiunea este realizată în colaborare cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină. În acest studenții căminelor USMF „Nicolae Testemițanu”, au colectat și maculatură, iar din 600 de lei obținuți au fost procurate cărți pentru copiii internați la Clinica „Emilian Coțaga” a Institutului Mamei și Copilului.

MedNews Sursa: USMF Nicolae Testemițanu

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Mediciniștii împart cărți și sănătate copiilor spitalizați de Ziua Mondială a Sănătății Reviewed by on . De Ziua Mondială a Sănătății, reprezentanții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vor aduce în dar copiilor spitalizați la Clinic De Ziua Mondială a Sănătății, reprezentanții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vor aduce în dar copiilor spitalizați la Clinic Rating: 0
scroll to top