24 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Comunicate » MedNews îi răspunde Alinei Zotea
MedNews îi răspunde Alinei Zotea

MedNews îi răspunde Alinei Zotea

10 decembrie 2015, 19:45

Joi, 10 decembrie 2015, deputata Partidului Liberal, Alina Zotea a făcut o interpelare Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) privind infirmarea sau confirmarea alocării de către instituție a 60 de milioane de lei pentru finanțarea portalurilor de știri e-sănătate.md și mednews.md.

Aducem la cunoștința publicului nostru și deputatei Alina Zotea că mednews.md nu a fost şi nu este finanțată de către CNAM. MedNews este prima agenție de presă în medicină care informează și comunică noutăți din aria de interes medical și este o organizație privată.

Agenția de presă MedNews relatează în materiale jurnalistice,  profesionist și pe înțelesul comunității medicale și al consumatorilor de servicii medicale și farmaceutice despre politicile din sistemele de sănătate moldovenesc și ale statelor membre OMS, metodele performante și eficiente de tratament, noutățile științei medicale.

De asemenea, agenția MedNews popularizează activitățile desfășurate de factorii de decizie și angajații din sistemul autohton de sănătate în scopul reformării și optimizării domeniului de importanță vitală pentru societate.

Fondatorul Agenției de presă „MedNews” SRL este jurnalista Lilia Onea.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
MedNews îi răspunde Alinei Zotea Reviewed by on . Joi, 10 decembrie 2015, deputata Partidului Liberal, Alina Zotea a făcut o interpelare Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) privind infirmarea sa Joi, 10 decembrie 2015, deputata Partidului Liberal, Alina Zotea a făcut o interpelare Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) privind infirmarea sa Rating: 0
scroll to top