24 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Comunicate » Modul sănătos de viață începe cu târgul de alimente sănătoase
Modul sănătos de viață începe cu târgul de alimente sănătoase

Modul sănătos de viață începe cu târgul de alimente sănătoase

7 octombrie 2015, 15:20

A cincea ediţie a campaniei tradiționale de promovare a modului sănătos de viață  „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!” va începe cu târgul de alimente sănătoase „BioFest” şi consultaţii medicale gratuite.

Duminică, 11 octombrie, ora 11:00, Compania Naţională de Asigurări în Medicină își așteaptă beneficiații să dea startul campaniei la Complexul Turistic „Costeşti” din satul cu acelaşi nume din raionul Ialoveni.

Între orele 12:00 şi 16:00, la Costeşti, participanţii la eveniment vor avea ocazia să ia parte la diverse jocuri şi competiţii sportive cu premii, exerciţii de fitness, flashmob-uri.

În premieră, un bucătar-şef va demonstra cum să gătim sănătos cu alimente ecologice.

La ora 11:10, sub podul de la Telecentru, va fi dat startul unei curse de ciclism pentru amatori, pe traseul Chişinău—Costeşti, care cuprinde 22 de kilometri.

Activităţile menţionate vor fi însoţite de un program artistic cu participarea mai multor interpreţi şi formaţii autohtone.

Ediţia a cincea a campaniei „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!” este desfăşurată în perioada octombrie—decembrie 2015. Campania are drept scop informarea, motivarea şi educarea populaţiei cu privire la adoptarea unui mod sănătos de viaţă şi include mai multe componente, precum: alăptarea la sân, alimentaţia corectă şi echilibrată, modul activ de viaţă, evitarea deprinderilor dăunătoare, precum fumatul şi consumul de alcool.

Sursa: CNAM

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Modul sănătos de viață începe cu târgul de alimente sănătoase Reviewed by on . A cincea ediţie a campaniei tradiționale de promovare a modului sănătos de viață  „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!” va începe cu târgul de alimente sănătoase „Bio A cincea ediţie a campaniei tradiționale de promovare a modului sănătos de viață  „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!” va începe cu târgul de alimente sănătoase „Bio Rating: 0
scroll to top