17 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » gala în sanatate 2014 » Nou la Gala Premiilor în Sănătate – nominalizarea candidaţilor!

Nou la Gala Premiilor în Sănătate – nominalizarea candidaţilor!

Participarea candidaţilor la Gala Premiilor în Sănătate din acest an are loc pe baza nominalizărilor. Autonominalizările nu sunt acceptate.

martie 26, 2014 10:07 am by: Category: gala în sanatate 2014
26 martie 2014, 10:07


Dreptul de a nominaliza candidați îl au şefii de subdiviziuni, managerii și fondatorii instituţiilor care activează în domeniul sănătăţii, fondatori ai asociaţiilor şi membrii lor, pacienți și lucrători medicali, iar – în cazul jurnaliştilor din sănătate – directorii sau redactorii instituţiilor media.

 Potrivit Regulamentului Galei, pot fi nominalizate, în funcție de secțiune, entități/echipe și persoane fizice (lucrători medicali, manageri din sistem, reprezentanți ai mediului academic, jurnaliști din sănătate), instituții publice și private din sistemul de sănătate, instutuții de învățământ, organizații neguvernamentale, asociații de studenți, rezidenți, medici sau pacienți, autorități publice care realizează proiecte intersectoriale de susținere a sănătății etc.

 La concurs pot fi prezentate materialele şi activităţile ce cuprind perioada 12 aprilie 2013 – 20 martie 2014, care au produs un efect pozitiv şi/sau au un impact social, care demonstrează performanţa, creativitatea, perseverenţa, angajamentul în domeniul sănătăţii, alte merite ale candidatului recunoscute în sistemul de sănătate. De asemenea, vor fi luate în considerare acțiunile/proiectele iniţiate anterior și finalizate în perioada menţionată.

Nominalizările pot fi efectuate doar la una din următoarele 10 secțiuni de concurs: Cea mai bună echipă a medicului de familie; Cea mai bună echipă de asistenţi medicali; Cea mai bună echipă de urgenţă; Cea mai bună echipă/secţie spitalicească; Cea mai bună echipă în promovarea sistemului AOAM; Cea mai reuşită activitate în domeniul sănătăţii publice; Cel mai performant management al instituţiei medicale; Performanţă în activitatea didactică; Cel mai activ ONG în domeniul sănătăţii; Jurnalism în sănătate.

La Gala Premiilor în Sănătate nu pot participa câştigătorii ediţiilor anterioare.

Nominalizările pot fi făcute online pe pagina web: www.mednews.md prin completarea în limba română a Formularului de nominalizare şi atașarea pachetului de documente de suport.

 De asemenea, acestea pot fi depuse la Secretariatul Juriului într-un plic sigilat, expediat prin poştă sau prezentat la adresa: MD-2004, or. Chişinău, str. 31 August 1989, 137A, birou 104, Centrul pentru Informare şi Comunicare în Sănătate, până la data limită de 30 martie 2014, ora 17.00.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Nou la Gala Premiilor în Sănătate – nominalizarea candidaţilor! Reviewed by on . Dreptul de a nominaliza candidați îl au şefii de subdiviziuni, managerii și fondatorii instituţiilor care activează în domeniul sănătăţii, fondatori ai asociaţi Dreptul de a nominaliza candidați îl au şefii de subdiviziuni, managerii și fondatorii instituţiilor care activează în domeniul sănătăţii, fondatori ai asociaţi Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top