18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » O funcționară de la Ungheni a estorcat bani pentru oferirea gradului de invaliditate unui bolnav
O funcționară de la Ungheni a estorcat bani pentru oferirea gradului de invaliditate unui bolnav

O funcționară de la Ungheni a estorcat bani pentru oferirea gradului de invaliditate unui bolnav

24 aprilie 2015, 9:36

Şefa Consiliului teritorial pentru determinarea dezabilităţii şi capacităţii de muncă din Ungheni este bănuită de corupție. Femeia a fost reținută de ofițerii Direcţiei Generale Teritoriale (DGT) Nord a CNA şi procurorii anticorupţie pentru estorcare de mită.

Femeia este acuzată că ar fi cerut 5000 de lei de la un localnic bolnav de diabet zaharat pentru a-i acorda grad de invaliditate. Bărbatul s-a adresat cu o plângere la Direcţia teritorială Nord a Centrului Național Anticorupție în care a invocat acţiunile pretins ilegale ale şefei, iar ofiţerii de urmărire penală au deschis un dosar în temeiul art. 324 Cod penal – corupere pasivă.

În urma măsurilor speciale de investigaţii, femeia a fost reţinută după primirea banilor şi escortată la sediul DGT Nord. Aceasta a fost recunoscută în calitate de bănuit şi riscă până la 10 ani de închisoare.

Conducerea urmăririi penale este exercitată de către Procuratura Anticorupţie.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
O funcționară de la Ungheni a estorcat bani pentru oferirea gradului de invaliditate unui bolnav Reviewed by on . Şefa Consiliului teritorial pentru determinarea dezabilităţii şi capacităţii de muncă din Ungheni este bănuită de corupție. Femeia a fost reținută de ofițerii D Şefa Consiliului teritorial pentru determinarea dezabilităţii şi capacităţii de muncă din Ungheni este bănuită de corupție. Femeia a fost reținută de ofițerii D Rating: 0
scroll to top