26 noiembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » UPDATE // O intoxicație în grup cu substanță necunoscută face victime la Cahul
UPDATE // O intoxicație în grup cu substanță necunoscută face victime la Cahul

UPDATE // O intoxicație în grup cu substanță necunoscută face victime la Cahul

12 aprilie 2016, 11:31

O intoxicație în grup cu substanţă necunoscută are deja o victimă. Este vorba despre o fetiță de patru anișori care a decedat în această dimineață la spitalul raional Cahul.

Incidentul s-a produs în satul Crihana Veche, raionul Cahul. O persoană adultă (concubinul mamei), anul naşterii 1950 şi doi copii, de șase și respectiv patru ani, au fost transportaţi în spitalul raional Cahul, la orele 3 noaptea, cu semne de intoxicaţie. Dimineaţa, fetița de patru anișori a decedat. Tatăl vitreg se află în comă.

Medicii din cadrul Centrului de Sănătate Publică din Cahul presupun că motivul intoxicării ar putea fi bomboanele aduse de mama copiilor de la Moscova. Buneii, care locuiesc împreună cu familia, nu prezintă semne de boală.

UPDATE: (13.17) În acest moment, tatăl vitreg și băiețelul de șase ani sunt transportați la Institutul Mamei și Copilului și Spitalul Clinic Municipal nr 3 „Sf.Treime” din Chișinău. Solicitat de MedNews, directorul spitalului raional Cahul, Anatolii Malcov nu a vrut să comunice care este starea pacienților .

Din mărturiile bunicilor care locuiesc cu familia, se cunoaște că cei trei membri ai familiei au consumat mai bine de un kilogram de bomboane, aduse de mama copiilor de la Moscova, care s-a reîntors duminică la muncă.

Potrivit medicilor de la CSP Cahul, în timpul examinărilor medicale primare, glucoza în sângele tatălui vitreg depășea 30 de unități. În acest moment, au fost prelevate probele pentru investigațiile de laborator pentru a afla motivul intoxicației.

În același timp, medicii din sănătatea publică spun că nu există nici un pericol de intoxicare în masă, cazul este localizat.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
UPDATE // O intoxicație în grup cu substanță necunoscută face victime la Cahul Reviewed by on . O intoxicație în grup cu substanţă necunoscută are deja o victimă. Este vorba despre o fetiță de patru anișori care a decedat în această dimineață la spitalul r O intoxicație în grup cu substanţă necunoscută are deja o victimă. Este vorba despre o fetiță de patru anișori care a decedat în această dimineață la spitalul r Rating: 0
scroll to top