31 iulie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Profilaxia și terapia gripei și a IRVA pot fi realizate prin metoda nespecifică (P)
Profilaxia și terapia gripei și a IRVA pot fi realizate prin metoda nespecifică (P)

Profilaxia și terapia gripei și a IRVA pot fi realizate prin metoda nespecifică (P)

29 februarie 2016, 13:26

Profilaxia și terapia gripei și a infecțiilor virale respiratorii acute (IRVA) pot fi realizate prin metoda nespecifică, adică de utilizare a preparatelor antivirale cu acțiune indirectă. Este vorba despre complexul medicamentelor bioregulatorii, Engystol si Gripp-Heel, compatibil cu vaccinarea antigripală și care poate fi administrat în orice moment al sezonului cu risc sporit de îmbolnăvire, din toamnă și până în primăvară. Preparatele sunt recomandate pentru categoriile de pacienți cu imunitatea scăzută și sunt permise în schemele terapeutice și de profilaxie în cazul gravidelor, femeilor care alăptează, dar și al sugarilor.

Eficiența complexului preparatelor bioregulatorii Engystol si Gripp -Heel în profilaxia și tratamentul IRVA și al gripei este dovedită de cercetătorii din Germania. Complexul este inclus de 60 de ani în recomandările metodologice de profilaxie și tratament pentru aceste maladii, în mai bine de 50 de țări ale lumii. Preparatele prezintă o abordare bioregulatorie complexă și asigură profilaxia nespecifică a gripei și IRVA pentru întreg organismul.

Pentru a preveni orice IRVA pe durata iernii și a primăverii este recomandat Engystol. Caracterul universal al acestuia se datorează capacității de activare a mecanismelor nespecifice de protecție antivirale și ale efectului antiviral direct, identificat în ultimele cercetări. De asemenea, prezența sulfului în compoziție activează mecanismele de detoxifiere, ceea ce crește rezistența organismului la infecții.

Pe timp de epidemie la schema de prevenire cu Engystol se adaugă preparatul Gripp-Heel, cu acțiune directă de protecție a organismului împotriva virușilor gripali. Administrarea Gripp-Heel, în caz de infestare cu virușii gripali permite pacientului nu doar să suporte mai ușor boala, dar și să reducă riscurile complicațiilor post-gripale și a timpului de recuperare.

Profilaxia cu Engystol și Gripp-Heel are un șir de avantaje: practic nu are  contraindicații (cu excepția sensibilității individuale la componentele preparatului Engystol, la Gripp-Heel contraidicați nu sunt cunoscute); nu este contraindicată  femeilor gravide sau care alăptează, este recomandată  copiilor (Engystol – de la naștere, Gripp-Heel – de la o lună), persoanelor în etate.

Complexul de preparate bioregulatorii Engystol și Gripp-Heel este un produs german, al Biologische Heilmittel Heel GmbH, cel mai mare producător mondial de preparate bioregulatorii,  fondat în anul 1936 de către medicul și reputatul cercetător german, Hans-Heinrich Reckeweg (1905–1985), întemeietorul homotoxicologiei.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Profilaxia și terapia gripei și a IRVA pot fi realizate prin metoda nespecifică (P) Reviewed by on . Profilaxia și terapia gripei și a infecțiilor virale respiratorii acute (IRVA) pot fi realizate prin metoda nespecifică, adică de utilizare a preparatelor antiv Profilaxia și terapia gripei și a infecțiilor virale respiratorii acute (IRVA) pot fi realizate prin metoda nespecifică, adică de utilizare a preparatelor antiv Rating: 0
scroll to top