28 iunie 2015

Acasă » Știri » Protest la SCR împotriva parcării cu plată
Protest la SCR împotriva parcării cu plată

Protest la SCR împotriva parcării cu plată

Angajații SCR cer Primăriei să redea parcarea instituției

15 mai 2014, 14:23

Angajații Spitalul Clinic Republican (SCR) și-au manifestat dezacordul privind decizia Primăriei municipiului Chişinău de a vinde unui agent economic parcarea amenajată în faţa spitalului, blocând, astăzi, pentru 15 minute circulaţia pe strada Nicolae Testemiţanu, relatează Agenția de Presă MedNews.

Chiar dacă prin HG 233 din 8 aprilie 2011 este recomanadat Consiliului municipal Chişinău să transmită terenul cu numărul cadastral 0100101.328, din str. Nicolae Testemiţanu, nr.29/5, din proprietatea municipiului Chişinău în gestiunea SCR, soarta acestuia urmează să fie decisă la Judecătoria Centru a municipiului, astăzi, la ora 15:30, spune Victor Stici, Şefului Serviciului Infrastructură şi Dezvoltare a SCR.

Victor Stici dă citire şi dispoziţiei Primăriei Municipiului Chişinău care acceptă Proiectul de Hotărîre a Guvernului Republicii Moldova referitor la transmiterea lotului de pământ din str. Nicolae Testemiţanu, 29/5 din proprietatea Administraţiei Publice Locale în proprietatea Statului, a Spitalului Clinic Republican.

Terenul, cu o suprafaţă totală de 0,487 ha, s-a aflat în gestiunea SCR până la începutul anilor 2000. “SCR a amenajat parcarea special pentru lucrătorii medicali, pacienţii și vizitatorii spitalului și era gratuită. La scurt timp, Primăria a dat terenul în chirie unui agent economic, care îl foloseşte acum ca parcare cu taxă. Aici își își parchează maşinile contra cost atât personalul, cât și rudele celor internați”, a declarat pentru MedNews, Victor Stici.

Pentru MedNews, Ion Zgîrcu

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Protest la SCR împotriva parcării cu plată Reviewed by on . Angajații Spitalul Clinic Republican (SCR) și-au manifestat dezacordul privind decizia Primăriei municipiului Chişinău de a vinde unui agent economic parcarea a Angajații Spitalul Clinic Republican (SCR) și-au manifestat dezacordul privind decizia Primăriei municipiului Chişinău de a vinde unui agent economic parcarea a Rating: 0
scroll to top