16 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Record de apeluri la urgență de Ziua Copiiilor
Record de apeluri la urgență de Ziua Copiiilor

Record de apeluri la urgență de Ziua Copiiilor

2 iunie 2015, 10:32

De Ziua copiilor, la Serviciul „903” a fost înregistrat cel mai mare număr de apeluri telefonice din ultimii 5 ani: 1497 de sunete. 884 de  pacienţi au beneficiat de intervenţia echipelor medicale urgente.

Printre persoanele asistate de medici s-au numărat și 155 de copii cu maladii pediatrice, iar 36 de pici au fost spitalizați cu viroze.

Urgența a înregistrat și câteva cazuri excepționale. Doi bărbați au căzut de la înălțime, iar un accident rutier s-a soldat cu traumatizarea mai multor persoane, inclusiv copii.  În urma cionirii unui troleibuz cu un autobuz, taxatoarea de 22 de ani a obţinut o contuzie a ţesututrilor moi ale spatelui, iar o pasageră de 50 de ani – o contuzie a ţesuturilor moi ale antebraţului şi gambei. Printre pasagerii din autobuz se număra o tânără de 18 ani cu un copil de 2 luni, ambii au suferit comoţii cerebrale.Contuzie a suferit și o minoră de 15 ani, care s-a dovedit a fi însărcinată în 40 de săptămâni.

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Record de apeluri la urgență de Ziua Copiiilor Reviewed by on . De Ziua copiilor, la Serviciul „903” a fost înregistrat cel mai mare număr de apeluri telefonice din ultimii 5 ani: 1497 de sunete. 884 de  pacienţi au benefici De Ziua copiilor, la Serviciul „903” a fost înregistrat cel mai mare număr de apeluri telefonice din ultimii 5 ani: 1497 de sunete. 884 de  pacienţi au benefici Rating: 0
scroll to top