29 septembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Digest » Rezidenții au tăiat din întâmplare penisul unui nou-născut când înlăturau cordonul ombilical
Rezidenții au tăiat din întâmplare penisul unui nou-născut când înlăturau cordonul ombilical

Rezidenții au tăiat din întâmplare penisul unui nou-născut când înlăturau cordonul ombilical

20 iulie 2015, 11:04

Câțiva studenți de la medicină din Mexic au rănit penisul unui nou-născut în timp ce-i tăiau cordonul ombilical. Părinții micuțului au învinuit medicii că ar fi vrut să ascundă acest lucru după ce tatălui i-a fost interzis, din motive neclare, să-și vadă băiatul în primele câteva ore de viață.

Părinților bebelușului, lui Zulem Contreras și Diego Rangel Izaguirre, li s-a spus că piciul lor a suferit „un accident minor”. Când tatăl a început să suspecteze că ceva este în neregulă cu copilul său, a descoperit că studenții practicieni de la spitalul din Saltillo au tăiat o parte din prepuțul băiețelului confundându-l cu cordonul ombilical.

Organul genital al bebelușului a fost operat, dar părinții susțin că penisul băiețelului a suferit tăieturi și mai mari, fiind cusut în trei locuri, cu cicatrici enorme. „Când chirurgul a început să-i coase penisul la loc, el a mai făcut două tăieturi mari, aproape de 2 centimetri adâncime. Acest lucru nu trebuia să se întâmple, spitalul era dator să delege un ginecolog pentru tăierea cordonului, nu niște studenți neexperimentați”, a spus mama copilului, Zulem Contreras.

Cuplul a depus o plângere oficială pe numele spitalului, dar administrația instituției susține că micuțul este perfect sănătos, iar procedura a fost efectuată cu acordul părinților. „Prepuțul a fost rănit, dar prin procedura de circumcizie rana a fost înlăturată”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului mexican. Cu toate acestea, instituția a inițiat o anchetă internă pentru a clarifica cazul.

Adaptare și traducere pentru MedNews, Felicia Nedzelschi

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Rezidenții au tăiat din întâmplare penisul unui nou-născut când înlăturau cordonul ombilical Reviewed by on . Câțiva studenți de la medicină din Mexic au rănit penisul unui nou-născut în timp ce-i tăiau cordonul ombilical. Părinții micuțului au învinuit medicii că ar fi Câțiva studenți de la medicină din Mexic au rănit penisul unui nou-născut în timp ce-i tăiau cordonul ombilical. Părinții micuțului au învinuit medicii că ar fi Rating: 0
scroll to top