27 octombrie 2017

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » S-a dat startul pentru Forumul internațional Sky Fast&Fix
S-a dat startul pentru Forumul internațional Sky Fast&Fix

S-a dat startul pentru Forumul internațional Sky Fast&Fix

5 noiembrie 2015, 15:06

A început prima ediție a zilelor BREDENT Group  din Europa de Sud-Est și a treia ediție a Forumului pentru medicii implantologi și tehnicenii dentari Sky Fast&Fix, la București. Din acest an, evenimentele organizate sub auspiciile BREDENT Group vor fi sincronizate și vor avea tentă internațională.

Forumul internațional care a întrunit 350 de medici delegați, din 13 state și 25 speakeri cu experiență recunoscută la nivel regional și internațional în implantologie, se va desfășura pe parcursul a trei zile, începând cu ziua de miercuri, 5 noiembrie 2015. Printre participanții delegați, Republica Moldova este reprezentată de o echipă de 18 medici implantologi, printre care și un speaker. Dr. Galina Ciobanu.

„Având experiența edițiilor din anii 2011 și 2013, ne dorim ca la această ediție să  oferim mai mult. Un eveniment cu participare internațională pentru a împărtăși abordările recente, noutăți și inovații ale BREDENT group”, a anunțat în deschiderea Forumului, Florian Obădan, Directorul Bredent Medical România, gazda evenimentului.

Pentru prima dată în România, la forum participă Prof. Dr. Manfred Lang, nume de referință în implantologia mondială, inventatorul sistemului de implanturi dentare SKY, dezvoltatorul metodei de instruire „Simulatorul de implantare”, Directorul Centrului Internațional de Instruire în Implantologia Dentară (IFZI). Prof. Dr. Manfred Lang va face prezentarea teoretică a conceptului de implanturi dentare SKY și va susține primele două module de chirurgie pentru 27 de cursanți din ciclul de instruire „Simulatorul de implantare”, în care medicii implantologi vor învața tehnici de terapie implantologică  pe un manechin/simulator de înaltă fidelitate.

Timp de trei zile, delegații vor audia 25 de subiecte în care vor fi prezentate tehnici de management al cazurilor tratate, vor dezbate cazurile practice și teoretice prezentate, vor fi implicați în 11 demonstrații live și ateliere de lucru.

Congresul internațional pentru specialiștii din implantologia dentară din acest an va fi organizat în fiecare an.

Găsește aici agenda

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
S-a dat startul pentru Forumul internațional Sky Fast&Fix Reviewed by on . A început prima ediție a zilelor BREDENT Group  din Europa de Sud-Est și a treia ediție a Forumului pentru medicii implantologi și tehnicenii dentari Sky Fast A început prima ediție a zilelor BREDENT Group  din Europa de Sud-Est și a treia ediție a Forumului pentru medicii implantologi și tehnicenii dentari Sky Fast Rating: 0
scroll to top