23 aprilie 2016

Acasă » Știri » Se retrage sau nu gripa? A mai făcut o victimă!
Se retrage sau nu gripa? A mai făcut o victimă!

Se retrage sau nu gripa? A mai făcut o victimă!

26 martie 2015, 14:57

Cifrele furnizate de Ministerul Sănătății arată că infecțiile respiratorii virale și virusul gripal scad numeric. Deși oficial, gripa se retrage – virusul a mai făcut o victimă.

Un bărbat de 45 de ani a murit noaptea trecută din cauza complicaţiilor provocate de virusul gripal A(H1N1). Pacientul a încercat să se trateze singur, însă automedicația nu l-a ajutat, iar în cele din urmă a ajuns la spital cu pneumonie.

Bărbatul a fost internat în secţia de reanimare a Spitalului Clinic Municipal, însă nu a mai putut fi salvat.

Este a 15 persoană răpusă de virusul gripal în acest an. Conform datelor Centrului Național de Sănătate Publică, numărul cazurilor de gripă a scăzut de la 366, înregistrate în săptămâna a unsprezecea din 2015, la 203 – săptămâna trecută.

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Se retrage sau nu gripa? A mai făcut o victimă! Reviewed by on . Cifrele furnizate de Ministerul Sănătății arată că infecțiile respiratorii virale și virusul gripal scad numeric. Deși oficial, gripa se retrage – virusul a mai Cifrele furnizate de Ministerul Sănătății arată că infecțiile respiratorii virale și virusul gripal scad numeric. Deși oficial, gripa se retrage – virusul a mai Rating: 0
scroll to top