10 august 2015

1px

SWF fails to load.:(

Acasă » Știri » Șeful interimar al CNAM, Vasile Pascal, „achitat” de CNI
Șeful interimar al CNAM, Vasile Pascal, „achitat” de CNI

Șeful interimar al CNAM, Vasile Pascal, „achitat” de CNI

16 iunie 2015, 10:30

Șeful interimar al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), Vasile Pascal, nu mai este suspectat de nedeclararea veniturilor și proprietăților pe 2013.

În luna martie curent, CNI a examinat unele încălcări ale regimului juridic în declarația de venituri și proprietăți a lui Vasile Pascal. Potrivit declarației de venit din 2013, șeful interimar al CNAM a inclus în document venituri de 191.360 de mii lei din salariul de director adjunct general în cadrul CNAM. Acesta mai are înscrise pe numele său șapte terenuri, o casă și un apartament.

Ceea ce a suscitat atenția CNI a fost însă un automobil nedeclarat de Pascal. În cadrul unui control care a durat trei luni s-a depistat însă că Pascal nu a încălcat regimul juridic al declarației. „Automobilul care a determinat controlul CNI a nimerit într-un accident și această mașină a fost distrusă, dar nu a fost radiată din registru. Aceasta a fost unica problemă care s-a rezolvat, în rest declarația lui Vasile Pascal este în regulă”, a comunicat pentru MedNews șefa serviciului de presă al CNI, Cristina Dumbravan.

Odată cu inițierea controalelor cu privire la declarația de venit a lui Pascal, CNI s-a sesizat și în privința șefului adjunct al CNAM, Diana Grosu-Axenti, care nu a declarat un teren de construcții și casa de pe acest lot de pământ, însă verificările în cazul ei nu s-au încheiat.

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Șeful interimar al CNAM, Vasile Pascal, „achitat” de CNI Reviewed by on . Șeful interimar al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), Vasile Pascal, nu mai este suspectat de nedeclararea veniturilor și proprietăților pe 20 Șeful interimar al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), Vasile Pascal, nu mai este suspectat de nedeclararea veniturilor și proprietăților pe 20 Rating: 0
scroll to top