24 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Studenții de la medicină se antrenează, pe manechine, să primească nașterea
Studenții de la medicină se antrenează, pe manechine, să primească nașterea

Studenții de la medicină se antrenează, pe manechine, să primească nașterea

5 decembrie 2014, 16:07

Studenții la medicină, rezidenții și medicii de familie pot învăța, pe manechine să primească nașterea. Instruirea are loc la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Echipamentul a fost procurat în cadrul Proiectului „Sprijin acordat Centrului de Simulare din Moldova”, finanțat de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare și Cooperare (AEDC). Proiectul presupune implementarea unor tehnologii moderne de instruire în urgențele obstetricale, ginecologice, neonatale şi pediatrice. Tot în acest scop, au fost dezvoltate 21 de module de instruire prin simulare.

Valoarea proiectului este de 1,2 milioane de franci elveţieni, echivalentul a 18,6 milioane de lei și se va încheia în luna aprilie, 2015.

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Studenții de la medicină se antrenează, pe manechine, să primească nașterea Reviewed by on . Studenții la medicină, rezidenții și medicii de familie pot învăța, pe manechine să primească nașterea. Instruirea are loc la Centrul Universitar de Simulare în Studenții la medicină, rezidenții și medicii de familie pot învăța, pe manechine să primească nașterea. Instruirea are loc la Centrul Universitar de Simulare în Rating: 0
scroll to top