21 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Un anesteziolog corupt a fost prins în flagrant
Un anesteziolog corupt a fost prins în flagrant

Un anesteziolog corupt a fost prins în flagrant

14 iulie 2015, 11:32

Un medic anesteziolog din capitală a fost reținut pentru luare de mită. Medicul activa la Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie din Chișinău și a fost prins în flagrant după ce ar fi pretins o sumă de bani de la ruda unei paciente.

Potrivit Serviciului Protecție Internă și Anticorupție, acesta ar fi pretins 400 de lei de la ruda unei paciente internată cu arsuri grave, care avea nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă. Mai mult, medicul amenința că dacă nu primește banii va amâna din nou operația de transplantare, deși pacienta de 89 de ani se afla într-o stare extrem de gravă și operația fusese amânată deja odată.

Ofițerii Direcției combaterea corupției din cadrul MAI au fost sesizați printr-o reclamație. Ulterior, sub controlul acestora, reclamanta a transmis banii estorcați. Medicul a fost reținut în flagrant la locul de muncă, iar suma de bani estorcată de la reclamantă a fost găsită la el.

Pe numele medicului a inițiată o cauză penală. Ulterior, instanța de judecată va decide cât de legale sunt acțiunile săvârșite de medic.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Un anesteziolog corupt a fost prins în flagrant Reviewed by on . Un medic anesteziolog din capitală a fost reținut pentru luare de mită. Medicul activa la Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie din Chișinău și a fost p Un medic anesteziolog din capitală a fost reținut pentru luare de mită. Medicul activa la Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie din Chișinău și a fost p Rating: 0
scroll to top