29 septembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Un copil de doi ani a înghițit 30 de pastile contra epilepsiei
Un copil de doi ani a înghițit 30 de pastile contra epilepsiei

Un copil de doi ani a înghițit 30 de pastile contra epilepsiei

29 decembrie 2014, 13:24

Caz alarmant în capitală! Duminică, un copil de doi ani a înghițit 30 de pastile neuroleptice. Acesta a ajuns în stare gravă la urgență, iar ulterior a fost internat la Institutul Mamei și Copilului.

Potrivit medicilor de la urgenţă, starea pacientului la momentul examinării era extrem de gravă. „Copilul a înghițit pastile contra epilepsiei. De fiecare dată atenționăm părinții să fie atenți pentru că micuții de 2 ani sunt foarte curioși și înghit tot ce găsesc”, a declarat pentru MedNews medicul coordonator al Serviciului 903, Anatol Proca. Doctorii ne-au spus că părinții copilului nu le-au putut explica cum s-a întâmplat accidentul.

După ce a fost examinat de către medicii de la Institutul de Medicină Urgentă, copilul a fost transportat la Institutul Mamei și Copilului. „Micuțului i-au fost efectuate toate procedurile pentru dezintoxicarea organismului, a fost examinat timp de două ori și acum se află la domiciliu”, au comunicat medicii de la Secția de internare a spitalului.

La rândul său, directorul Institutului Mamei și Copilului, Ștefan Gațcan, a confirmat pentru MedNews că, momentan, piciul nu se află printre copiii internați la spital.

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Un copil de doi ani a înghițit 30 de pastile contra epilepsiei Reviewed by on . Caz alarmant în capitală! Duminică, un copil de doi ani a înghițit 30 de pastile neuroleptice. Acesta a ajuns în stare gravă la urgență, iar ulterior a fost int Caz alarmant în capitală! Duminică, un copil de doi ani a înghițit 30 de pastile neuroleptice. Acesta a ajuns în stare gravă la urgență, iar ulterior a fost int Rating: 0
scroll to top