21 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Un medic din capitală a fost prins cu mită
Un medic din capitală a fost prins cu mită

Un medic din capitală a fost prins cu mită

29 mai 2015, 11:56

Un medic de la Policlinica Ministerului Afacerilor Interne a fost reținut chiar în timp ce lua mită. Medicul a cerut banii de la un tânăr care intenționa să se angajeze în Poliție. Pentru aceasta avea nevoie de examenul medical obligatoriu.

Medicul este suspectat că a cerut 6.000 de lei pentru a-l ajuta pe acesta să susțină examenul medical în cadrul Comisiei medico-militare a MAI, procedură obligatorie pentru toţi doritorii de a se angaja în Poliţie.

Flagrantul a fost organizată de către ofiţerii Serviciului protecţie internă şi anticorupţie al MAI.

Acum o lună șefa Consiliului teritorial pentru determinarea dezabilităţii şi capacităţii de muncă din Ungheni a fost acuzată că ar fi cerut 5.000 de lei de la un localnic bolnav de diabet zaharat, pentru a-i acorda grad de invaliditate. Bărbatul s-a adresat cu o plângere la Direcţia teritorială Nord a Centrului Național Anticorupție în care a invocat acţiunile pretins ilegale ale şefei, iar ofiţerii de urmărire penală au deschis un dosar în temeiul art. 324 Cod penal – corupere pasivă. În urma măsurilor speciale de investigaţii, femeia a fost reţinută după primirea banilor şi escortată la sediul DGT Nord. Aceasta a fost recunoscută ca bănuit şi riscă până la 10 ani de închisoare. Conducerea urmăririi penale este exercitată de către Procuratura Anticorupţie.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Un medic din capitală a fost prins cu mită Reviewed by on . Un medic de la Policlinica Ministerului Afacerilor Interne a fost reținut chiar în timp ce lua mită. Medicul a cerut banii de la un tânăr care intenționa să se Un medic de la Policlinica Ministerului Afacerilor Interne a fost reținut chiar în timp ce lua mită. Medicul a cerut banii de la un tânăr care intenționa să se Rating: 0
scroll to top