26 noiembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Digest » Un pacient a descoperit că medicii făceau glume pe seama lui în timpul operației
Un pacient a descoperit că medicii făceau glume pe seama lui în timpul operației

Un pacient a descoperit că medicii făceau glume pe seama lui în timpul operației

25 iunie 2015, 12:43

Pregătindu-se de o colonoscopie, un bărbat din SUA a vrut să înregistreze pe telefon toate instrucțiunile medicului pentru a ști ce să facă după procedură. Dar odată ce s-a trezit din anestezia generală, bărbatul a înțeles că din greșeală a imprimat toată operația și a descoperit pe banda audio că medicii făceau glume și îl insultau în tot acest timp.

„După ce am petrecut cu tine cinci minute înainte de operație, am vrut să te pălesc în nas ca să fii mai bărbat”, i-a spus medicul anesteziolog pacientului sedat. În același timp, când asistenta medicală i-a arătat doctorului că pacientul are o iritație pe piele, a adăugat că „probabil este sifilis, nu-l atingeți”. În plus la toate insultele, medicii s-au înțeles între ei să-l evite pe om după operație și să-i pună un diagnostic greșit.

După ce a descoperit aceste comentarii pe banda audio, bărbatul nu a ezitat să dea în judecată spitalul pentru defăimare și malpraxis, iar anestezista trebuie acum să îi plătească despăgubiri în valoare de 500.000 de dolari. La această sumă se adaugă încă 50.000 de dolari, daune care vor fi achitate de spital, scrie Washington Post.

Anestezista Tiffany Ingham, de 42 de ani, a fost concediată de la spitalul în cauză. Aceasta a fost condamnată și de societatea anesteziologilor. „Aceste conversații dintre doctori nu sunt doar insultătoare, ci și prostești, pentru că niciodată nu poți fi sigur dacă pacientul doarme sau te aude. Trebuie să te porți corespunzător”, a declarat în fața magistraților președintele Academiei de Anesteziologie, Kathryn McGoldrick.

Adaptare și traducere pentru MedNews, Felicia Nedzelschi

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Un pacient a descoperit că medicii făceau glume pe seama lui în timpul operației Reviewed by on . Pregătindu-se de o colonoscopie, un bărbat din SUA a vrut să înregistreze pe telefon toate instrucțiunile medicului pentru a ști ce să facă după procedură. Dar Pregătindu-se de o colonoscopie, un bărbat din SUA a vrut să înregistreze pe telefon toate instrucțiunile medicului pentru a ști ce să facă după procedură. Dar Rating: 0
scroll to top