22 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Emisiuni TV » (VIDEO) MedProfil: Tudor Levința, directorul Centrului de Sănătate Peresecina

(VIDEO) MedProfil: Tudor Levința, directorul Centrului de Sănătate Peresecina

5 noiembrie 2014, 10:30

Tudor Levința. Directorul Centrului de Sănătate Peresecina. Este unul dintre primii manageri care a implementat politica de descentralizare în asistența medicală primară.

”Fostul medic șef al raionului Orhei, m-a chemat și mi-a spus: ”Eu îți dau un post de lucru care o să te satisfacă toată viața, care o să fie ușor și de lucru puțin…”.  Și m-a adus la Peresecina. Mi-a spus că populația e mai complicată, fiindcă-i un sat de răzeși, fiecare cu ambițiile și cerințele lui. Am încercat să-i urmez sfaturile și iată, de 32 de ani lucrez în satul Peresecina. Este greu de a fi și manager și medic de familie. Ca să îndeplinesc concomitent ambele funcții, lucrez și în afara orelor de muncă. Ies la lucru și sâmbăta, și duminica. ”

Deși spune că medicii de familie de la oraș sunt mai avantajați, nu ar renunța niciodată la funcția de medic de familie de la țară.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
(VIDEO) MedProfil: Tudor Levința, directorul Centrului de Sănătate Peresecina Reviewed by on . Tudor Levința. Directorul Centrului de Sănătate Peresecina. Este unul dintre primii manageri care a implementat politica de descentralizare în asistența medical Tudor Levința. Directorul Centrului de Sănătate Peresecina. Este unul dintre primii manageri care a implementat politica de descentralizare în asistența medical Rating: 0
scroll to top