17 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Virusul Ebola, depistat în Peninsula Iberică
Virusul Ebola, depistat în Peninsula Iberică

Virusul Ebola, depistat în Peninsula Iberică

7 octombrie 2014, 11:53

O asistentă medicală din Spania a fost testată pozitiv cu Ebola după ce luna trecută a tratat la Madrid, un preot infectat cu Ebola care ulterior a decedat. Primele analize arată că are acest virus devenind prima persoană care contractează boala în afara Africii de Vest, a declarat luni o sursă din cadrul autorităților sanitare spaniole, relatează Reuters.

Asistenta l-a tratat pe misionarul în vârstă, Manuel Garcia Viejo la spitalul Carlos al III-lea din Madrid după ce acesta a fost repatriat din Sierra Leone în urma contractării virusului, informează Agerpres.

Manuel Garcia Viejo a murit câteva zile mai târziu, fiind al doilea preot spaniol care și-a pierdut viața după ce a fost repatriat în urma îmbolnăvirii cu Ebola.

Potrivit mass-mediei spaniole, asistenta a fost testată pozitiv cu virusul Ebola la examinările inițiale, iar autoritățile spaniole așteaptă rezultatele finale.

Specialiștii spanioli din domeniul sănătății și-au exprimat îngrijorările referitor la capabilitatea țării de a gestiona o eventuală epidemie de Ebola.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Virusul Ebola, depistat în Peninsula Iberică Reviewed by on . O asistentă medicală din Spania a fost testată pozitiv cu Ebola după ce luna trecută a tratat la Madrid, un preot infectat cu Ebola care ulterior a decedat. Pri O asistentă medicală din Spania a fost testată pozitiv cu Ebola după ce luna trecută a tratat la Madrid, un preot infectat cu Ebola care ulterior a decedat. Pri Rating: 0
scroll to top