duminică , 1 iunie 2014

Home » Agenda »

Evenimente cu oră

 

09.00 Începe atelierul de lucru cu tematica ”Fortificarea controlului tuberculozei cu rezistenţă multiplă în Republica Moldova” . Evenimentul are loc la etajul doi în Sala de Ședințe a Ministerului Sănătăţii.
13.00 Are loc conferința cu genericul ”Actualități în patologiile infecțioase”. Evenimentul se desfășoară în incinta USMF, Sala Senatului.
14.00 Are loc şedinţa Consiliului Ştiinţific Specializat D 52.321.20-01. Susţinerea publică a tezei de doctor în medicină a doamnei doctor Diana PREPELITA, cu tema: “Managementul diagnosticului precoce al cancerului glandei mamare în condiţii de ambulatoriu”, pe specialitatea 321.20 – Oncologie şi radioterapie.
15.00 Are loc conferinta stiintifico-practica „Actualități în vertebroneurologie”, în incinta Bibliotecii Academiei de Știință, str. Academiei 5a. Coordonatorul proiectului este Vitalie Lisnic, profesor universitar.

Evenimente fără oră

Seminar de instruire zonală Centru ”Screening-ul cancerului colorectal și a prostatei” în cadrul CCD al Institutului Oncologic, str. N.Testemițanu 30, et.I, sala de conferințe 111
Ziua Internațională a Acțiunii pentru Sănătatea Femeilor
Reviewed by on . Evenimente cu oră   09.00 Începe atelierul de lucru cu tematica ”Fortificarea controlului tuberculozei cu rezistenţă multiplă în Republica Moldova” . Eveni Evenimente cu oră   09.00 Începe atelierul de lucru cu tematica ”Fortificarea controlului tuberculozei cu rezistenţă multiplă în Republica Moldova” . Eveni Rating: 0
scroll to top