duminică , 15 iunie 2014

Home » Știri » Recepție dedicată Zilei lucrătorului medical și a farmacistului
Recepție dedicată Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

Recepție dedicată Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

Potrivit tradiției, anual, în a treia duminică a lunii iunie, comunitatea internațională marchează Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Cu această ocazie, lucrătorii medicali din Republica Moldova sunt invitați la o manifestare dedicată celor care activează în acest nobil domeniu al Sănătății.Evenimentul va avea loc la Palatul Republicii, informează MedNews.

Cei care s-au evidențiat în activitatea zilnică dedicată pacienților vor fi distinși cu recompense pentru efortul depus, în cadrul unei manifesări, care se va bucura de participarea mai multor interpreți locali, acompaniați de Alex Calancea Band.

La eveniment sunt așteptați în jur de 1000 de lucrători medicali din toată țara. Evenimentul va începe la ora 14.00.

Pentru MedNews: Olesea Gurău

 

Recepție dedicată Zilei lucrătorului medical și a farmacistului Reviewed by on . Potrivit tradiției, anual, în a treia duminică a lunii iunie, comunitatea internațională marchează Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Cu această ocaz Potrivit tradiției, anual, în a treia duminică a lunii iunie, comunitatea internațională marchează Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Cu această ocaz Rating: 0
scroll to top