9 iunie 2018

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Juriul „Galei Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a” a desemnat câștigătorii
Juriul „Galei Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a” a desemnat câștigătorii

Juriul „Galei Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a” a desemnat câștigătorii

30 martie 2018, 12:37

La 29 martie, membrii Juriului „Galei Premiilor în Sănătate 2018”, s-au întrunit în ședință și au desemnat câștigătorii concursului ediției a V-a, desfășurate sub genericul Zilei Mondiale a Sănătății „Acoperirea universală cu servicii medicale – pentru fiecare și oriunde”.

În perioada de nominalizare, 07-26 martie, au fost colectate 51 de dosare pentru cele 11 secțiuni de concurs. Timp de trei ore, Juriul a evaluat fiecare nominalizare în baza criteriilor stipulate în Regulamentul „Galei Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a”.

Din 51 de candidaturi nominalizate în concursul pentru trofeul Galei, Juriul a selectat 11 finaliști, câte unul pentru fiecare secțiune de concurs. Câștigătorii desemnați în cadrul ședinței de jurizare vor fi premiați în cadrul evenimentului „Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-ea”, care va avea loc la 11 aprilie curent.

Reamintim, scopul Galei Premiilor în Sănătate este de a identifica, premia și promova performanțele profesionale și modele de bună practică din domeniul sănătății din Republica Moldova pentru a cultiva și menține prestigiul lucrătorului medical și al sistemului de sănătate, dar și pentru a promova sănătatea ca valoare principală a societății.

„Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a” este organizată prin parteneriat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate.

MedNews, sursa MSMPS

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Juriul „Galei Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-a” a desemnat câștigătorii Reviewed by on . La 29 martie, membrii Juriului „Galei Premiilor în Sănătate 2018”, s-au întrunit în ședință și au desemnat câștigătorii concursului ediției a V-a, desfășurate s La 29 martie, membrii Juriului „Galei Premiilor în Sănătate 2018”, s-au întrunit în ședință și au desemnat câștigătorii concursului ediției a V-a, desfășurate s Rating: 0
scroll to top