25 mai 2018

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Formularele de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018

Formularele de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018

20 martie 2018, 11:32

Formularele de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018 sunt disponibile pentru a fi descărcate de pe site-utile Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și al Centrului pentru Informare și Comunicare în Sănătate.

Depunerea dosarelor de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-ea se poate face în baza formulărilor de nominalizare completate pe hârtie și în format electronic.

Cele două formate ale formularelor de nominalizare trebuie să fie completate cu dovezi care susțin succesele și performanțele celui nominalizat. Dovezile pot fi considerate publicațiile în presă, fotografiile, materialele video ori audio, scrisorile de mulțumire ale beneficiarilor, alte documente relevante.
Potrivit Regulamentului Galei, doar beneficiarii sistemului de sănătate și reprezentanții mass-media pot completa formularul de nominalizare în format electronic. Acesta va fi expediat la adresa electronică a secretariatului Galei: [email protected] . Pentru secțiunea „Cel mai bun jurnalist în sănătate” se vor anexa materialele jurnalistice realizate de nominalizat și publicate.

Asociațiile de pacienți și ale lucrătorilor medicali, ONG-urile din sănătate, instituțiile medicale și farmaceutice, direcțiile de ramură ale Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Agenția Națională pentru Sănătate Publică, partenerii Galei sunt rugați să completeze formularele pe hârtie.

Formularul de nominalizare completat pe hârtie cu dovezile care susțin nominalizarea vor constitui un dosar. Acesta va fi pus în plic de hârtie pe care se va indica Pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-ea. Dosarul va fi depus la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Direcția resurse umane, biroul 108.

Reamintim, până la sfârșitul perioadei de nominalizare a Galei Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-ea, au mai rămas șapte zile. Perioada de depunere se încheie pe 26 martie, ora 17.00.
Pentru orice întrebări aveți, legate de completarea dosarului, scrieți la adresa electronică a secretariatului Galei: [email protected] sau apelați la numărul de telefon: 0 76 024 795.
Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-ea este organizată prin parteneriat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în sănătate.

Vezi cine și ce activități sunt eligibilitate pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018
Persoanele, echipele, entitățile care reprezintă instituțiile publice și private ale sistemului de sănătate, instituțiile de învățământ, organizațiile neguvernamentale, asociațiile de studenți, rezidenți, medici sau pacienți, autoritățile publice care realizează proiecte intersectoriale de susținere a sănătății, mass-media sunt eligibile pentru a fi nominalizare la Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-ea.

Potrivit Regulamentului Galei Premiilor în Sănătate 2018, sunt eligibile pentru competiție candidaturile ale căror activități:

  1. se încadrează în perioada concursului (aprilie 2017 – martie 2018);
  2. care au produs un efect pozitiv și/sau au un impact social;
  3. prezintă indicatori de performanță, creativitate, perseverență, angajament, inovație, dedicație, vizibilitate, profesionalism;
  4. respectă standardele deontologice și de bioetică;
  5. valorifică comunicarea medic-pacient.

Totodată, Regulamentul stipulează că la Gala Premiilor în Sănătate nu sunt eligibili sau eligibile:

  1. câștigătorii edițiilor anterioare;
  2. nominalizările persoanelor, echipelor/entităților, ale căror nume, mijloace ori scopuri au fost implicate în scandaluri denigratoare.

Organizatorii Galei reamintesc că orice candidatură nominalizată poate fi eliminată din concurs, la orice etapă, dacă aceștia dețin dovezi ce confirmă neîntrunirea criteriilor de eligibilitate.
Pentru orice întrebări aveți, legate de criteriile de eligibilitate, scrieți la adresa electronică a secretariatului Galei: [email protected] sau apelați la numărul de telefon: 0 76 024 795.

Gala Premiilor în Sănătate 2018, ediția a V-ea este organizată prin parteneriat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în sănătate.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Formularele de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018 Reviewed by on . Formularele de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018 sunt disponibile pentru a fi descărcate de pe site-utile Ministerului Sănătății, Muncii și Pr Formularele de nominalizare pentru Gala Premiilor în Sănătate 2018 sunt disponibile pentru a fi descărcate de pe site-utile Ministerului Sănătății, Muncii și Pr Rating: 0
scroll to top