19 aprilie 2018

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Comunicate » Ora de sănătate pentru copii a startat

Ora de sănătate pentru copii a startat

Un proiect social la inițiativa părinților

1 iunie 2017, 20:38

Premiera pentru părinții interesați de promovarea sănătății ca valoare pentru copii săi! La sfârșitul lui mai, a startat proiectul Ora de sănătate pentru Copii – un ciclu de lecții practice în cadrul instituțiilor medicale, conceput pentru formarea deprinderilor de îngrijire a sănătății.

Prima Oră de Sănătate pentru Copii a fost organizată de Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate (CICS) pentru 19 elevi ai unui liceu din capitală, la inițiativa părinților, în cadrul clinicii oftalmologice Oculus Prim.

Medicii și asistenții clinicii au fost profesorii de sănătate ai elevilor timp de 45 de minute, iar cabinetele medicului oftalmolog și sala de fizio-proceduri au devenit săli de studiu și testări practice ale aparatelor de diagnostic și profilaxie a vederii.

Ora de Sănătate pentru Copii a fost organizată de CICS în parteneriat cu profesorii și medicii ca răspuns la dorința părinților de ași educa copii în spiritul proactiv de îngrijire a sănătății.

CICS mulțumește clinicii Oculus Prim pentru implicare civică în organizarea primei Ore de Sănătate pentru Copii și invită instituțiile medico-sanitare private din țară să se alăture Proiectului social de alfabetizare a copiilor în sănătate.

Suntem convinși ca doar împreună – părinți, profesori, medici – suntem o forță pentru promovarea Sănătății ca valoare în rândul copiilor noștri.

De atitudinea noastră depinde sănătatea viitorului nostru!

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Ora de sănătate pentru copii a startat Reviewed by on . Premiera pentru părinții interesați de promovarea sănătății ca valoare pentru copii săi! La sfârșitul lui mai, a startat proiectul Ora de sănătate pentru Copii Premiera pentru părinții interesați de promovarea sănătății ca valoare pentru copii săi! La sfârșitul lui mai, a startat proiectul Ora de sănătate pentru Copii Rating: 0
scroll to top