29 iulie 2014

Acasă » Știri » Mănâncă usturoi şi fii „crutoi”!
Mănâncă usturoi şi fii „crutoi”!

Mănâncă usturoi şi fii „crutoi”!

„Mănâncă usturoi şi fii „crutoi”!” , „Spune DA pentru sănătatea ta!”,„Trăieşte-ţi armonia tinereţii”, „Keep calm and live a healthy lifestyle”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele tinerilor care au participat la Atelierul de creaţie pentru tineri „Tricouri healthy”.

La  „Tricouri healthy” au participat 30 de tineri, informează MedNews. Participanții au avut nevoie doar de imaginaţie pe

ntru a-şi scrie în culori îndemnurile pe tricourile puse la dispoziție de către organizatorul evenimentului Centrul Media pentru Tineri.

Atelierul de creaţie pentru tineri a fost realizat în cadrul Campaniei Naţionale „Să investim în sănătatea tinerilor”, iniţiată de Guvernul Republicii Moldova în comun cu UNFPA, UNICEF şi PNUD.

„Tinerii au venit cu iniţiativa de a crea un atelier în aer liber ca să transmită un mesaj pentru semenii lor, dar şi pentru publicul larg”, ne-a spus Veronica Boboc, preşedintele Centrului Media pentru Tineri.

„Vreau să le transmit oamenilor să adopte un mod sănătos de viaţă, să practice sportul. Aş vrea ca acest eveniment să fie cât mai molipsitor”, spune Cristina Şavga, participantă la eveniment.

„Sunt împotriva viciilor și îndemnul meu este să consumăm fructe și legume în loc de țigări și bere”, susține Dragoş Andone.

„Despre eveniment am aflat de pe reţelele de socializare şi am hotărât că e mai bine să vin aici, decât să stau acasă.  Scopul a fost să interacţionez cu oameni frumoşi”, ne-a zis Constanţa Cleo

„Eu mi-am adus prietenii la acest eveniment pentru ca împreună să încurajăm tinerii să nu fumeze”, spune Iana Strungaru.

Pentru MedNews: Anastasia Rusu

Mănâncă usturoi şi fii „crutoi”! Reviewed by on . „Mănâncă usturoi şi fii „crutoi”!” , „Spune DA pentru sănătatea ta!”,„Trăieşte-ţi armonia tinereţii”, „Keep calm and live a healthy lifestyle”, acestea sunt doa „Mănâncă usturoi şi fii „crutoi”!” , „Spune DA pentru sănătatea ta!”,„Trăieşte-ţi armonia tinereţii”, „Keep calm and live a healthy lifestyle”, acestea sunt doa Rating: 0
scroll to top