28 iunie 2015

Acasă » Știri » MedNews
MedNews

MedNews

Prima agenție de presă în medicină este lansată la Chișinău

14 mai 2014, 23:25

Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate (CICS) anunță lansarea unui nou produs, Agenția de Presă MedNews.  Dintre activitățile CICS care se detașează se numără implicarea în calitate de co-organizator al celui mai important eveniment al lumii medicale autohtone, Gala Premiilor în Sănătate.


          MedNews este prima agenție de presă din Republica Moldova cu noutăți exclusiv din domeniul medicinei. Agenția MedNews va oferi o paletă largă de informații din domeniu, constituindu-se într-o punte de comunicare a sistemului pe intern și extern, dar și un excelent instrument de lucru pentru jurnaliști.

          Pe lângă fluxul cotidian de știri, inclusiv video și transmisiuni live de la evenimente, agenda zilnică a activităților din domeniu, conform sloganului „Simte pulsul în sănătate”,MedNews va propune materiale de opinie și articole de popularizare a politicilor în sănătate din toată lumea.

          Din 15 mai, accesați site-ul www.mednews.md pentru a descoperi produse media inedite din sfera medicală.

          Cu MedNews vă invităm să simțiți pulsul în sănătate!
          Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate  este o organizație care urmărește obiectivul de promovare prin informare a schimbărilor din sistemul de sănătate. 

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
MedNews Reviewed by on . Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate (CICS) anunță lansarea unui nou produs, Agenția de Presă MedNews.  Dintre activitățile CICS care se detașează Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate (CICS) anunță lansarea unui nou produs, Agenția de Presă MedNews.  Dintre activitățile CICS care se detașează Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top