18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Căștile audio – mai periculoase decât crezi. Moșul nu le-ar pune sub brad!
Căștile audio – mai periculoase decât crezi. Moșul nu le-ar pune sub brad!

Căștile audio – mai periculoase decât crezi. Moșul nu le-ar pune sub brad!

17 decembrie 2014, 11:48

Căștile audio sunt un accesoriu la modă printre adolescenți. Ce nu știe multă lume este faptul că acestea prezintă riscuri importante precum pierderea auzului sau alte afecțiuni ale urechilor, încă de la vârste foarte fragede.
Potrivit medicilor, căștile pun în pericol auzul și conduc la afecțiuni frecvente ale urechii interne și mijlocii, iar în cazuri extreme, chiar la surditate. Majoritatea dispozitivelor tehnologice moderne sunt compatibile cu căștile audio, de la telefoanele mobile pana la laptopuri, televizoare și i-pad-uri.

Nimeni nu interzice folosirea acestor accesorii, dar trebuie să înveți să le folosești corect și rațional, dacă vrei să nu ajungi la medic. Dacă, totuși, te-ai decis, este recomandat să nu optezi pentru modele ieftine. Ele în mod sigur afectează urechea.

Adaptare pentru MedNews, de Gabriel Stănculescu

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Căștile audio – mai periculoase decât crezi. Moșul nu le-ar pune sub brad! Reviewed by on . Căștile audio sunt un accesoriu la modă printre adolescenți. Ce nu știe multă lume este faptul că acestea prezintă riscuri importante precum pierderea auzului s Căștile audio sunt un accesoriu la modă printre adolescenți. Ce nu știe multă lume este faptul că acestea prezintă riscuri importante precum pierderea auzului s Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top