10 august 2015

1px

SWF fails to load.:(

Acasă » Știri » Medicamente cumpărate ilegal la o stomatologie din Chișinău
Medicamente cumpărate ilegal la o stomatologie din Chișinău

Medicamente cumpărate ilegal la o stomatologie din Chișinău

7 august 2015, 12:49

O familie din Chișinău trata dinții copiilor cu produse cumpărate ilegal. Este vorba de proprietarii unei clinici stomatologice pentru copii care foloseau în tratament medicamente cu termenul de valabilitate expirat.

Ilegalitățile au fost depistate de angajații Serviciului fraude economice al Inspectoratului de Poliție Botanica. Forțele de ordine au descoperit că în cadrul clinicii erau folosite medicamente cu termenul de valabilitate expirat. O parte dintre acestea erau de fabricație străină, achiziționate de la persoane neautorizate, fără acte de proveniență și nu erau la evidență contabilă.

Cei doi conducători ai centrului stomatologic în vârstă de 40 și 41 de ani, sunt suspectați de evaziune fiscală. În urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că Centrul activează de patru ani și ar fi o afacere de familie.

”Au fost ridicați 7100 de lei, nereflectați în aparatul de casă și control și înscrisurile de ciornă privind activitatea delicventă a întreprinderii”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție.

A fost inițiată o cauză penală pentru evaziune fiscală. Suspecții riscă o amendă în mărime de la 60 de mii până la 100 mii de lei sau până la 6 ani de închisoare.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Medicamente cumpărate ilegal la o stomatologie din Chișinău Reviewed by on . O familie din Chișinău trata dinții copiilor cu produse cumpărate ilegal. Este vorba de proprietarii unei clinici stomatologice pentru copii care foloseau în tr O familie din Chișinău trata dinții copiilor cu produse cumpărate ilegal. Este vorba de proprietarii unei clinici stomatologice pentru copii care foloseau în tr Rating: 0
scroll to top